Ona

Diskuze

Je čas hubnout? Jde to i v hospodě, ale napřed se otestujte

Pokud vás okolnosti donutí jíst v typické české hospodě, jsou i tam na výběr jídla, která nezruinují váš dietní plán. Ale některým se raději vyhněte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dascha

10. 4. 2010 20:03
co je to typicky česká?

Myslím, že je vcelku jedno, jaké maso si k obědu dáte (pokud to není vvyloženě tlustý bůček), stačí, když je vhdoně upraveno. Mnoho restaurací nabízí pestrou nabídku salátů, nebo vhodně upravených druhů mas a často i např. tofu či dietně upravenou zeleninu. Nechápu nadpis - TYPICKY ČESKÁ. C oje to typicky česká hospoda? pizzu a těstoviny mají snad všude.....bohužel:(

0 0
možnosti

blecha1

9. 4. 2010 18:14
S těma těstovinama

jste to přehnali, pokud to tedy neměl být článek pro lidi, kteří nebírají nebo jedou silový trénink. :-P :-)

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

9. 4. 2010 14:06
Při redukční dietě sice české hospody využít můžete,

ale daleko lepší je využívat je bez redukční diety... Ono i to pivo líp chutná...

0 0
možnosti

leather-man

9. 4. 2010 12:40
Autoři zřejmě

v české resaturaci asi nekdy nebyli, co? :-P

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

9. 4. 2010 14:12
Re: Autoři zřejmě

A proč?

0 0
možnosti

b.bombicka

9. 4. 2010 11:56
dieta

Hihi, to je fakt ftipné. Tady vepřové nedoporučují a o "kousek" dál v sekci zdraví zase jo.....no je fakt p*del ;-D Jinak vepřové (samozřejmě ne bůček) může mít stejně málo tuku jako jiné druhy masa. A ty jejich rady - to jako budu říkat vrchnímu, prosím Vás, to kuře mi ale ogrilujte a prosím nedávejte mi tam to a to a to - když tam přijde takových zákazníků dvacet, tak budou kuchaře omývat...navíc většinou to jsou už připravené hotovky (tzv. polední meníčka). A mmch s těma sacharidama večer jděte už do háje - při každém hlavním jídle (tj. S-O-V) se MAJÍ jíst všechn tři složky (tj. bílkoviny, tuky, sacharidy).

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

9. 4. 2010 14:14
Re: dieta

Mají, ale důležitej je i poměr. Navíc pokud se nehýbeš, pak se večer opravdu sacharidy spíš nedoporučujou. Tohle je ale samozřejmě obecný, každek to máme jinak.

0 0
možnosti

Lama.Vikuna

9. 4. 2010 9:14
KiloJoulové....

KiloJoulové stejně jako kilošmoulové a jiné jsou složeny z předpony kilo a základní jednotky Joule. Zkratka je tedy kJ nikoliv použitá KJ. :-/

0 0
možnosti

Krak

9. 4. 2010 13:44
Re: KiloJoulové....

Třeba je to velký kilo ;-)

0 0
možnosti

lajika

9. 4. 2010 7:43
konina

Nikdy jsem nebyla v restauraci, ktera by nabizela jidla jako je duseny (!) pstruh (ano - pstruh na rostu, peceny pstruh, grilovany ci smazeny - to ano. ale duseny????) nebo kure bez kuze se zeleninovou oblohou "a budete li chtit pulku oblohy vam ochotne nahradime bramborem a ryzi".... kam asi chodi jist autor(ka? - nevsimla jsem si) tohoto blabolu?

0 0
možnosti

MxCZ

9. 4. 2010 7:40
Veprove maso neni tucne

Veprove maso neni tucne. Naopak, libove veprove, typicky panenka je mene tucna nez napr. bezne kureci ci kruti stehno (a to i bez kuze).

0 0
možnosti

three times banned star

9. 4. 2010 5:28
"Pokud si toto jídlo vaříte sami" - ???

Tak v takové samoobslužné restauraci jsem ještě nebyla.

0 0
možnosti