Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Houbová jídla, která si můžete uvařit kdykoliv

Jestli máte chuť na houbovou specialitu, nemusíte čekat na houbařskou sezonu. Čerstvé žampiony seženete celoročně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

bludickan

Žampiony

s tvarůžkovou máplní, to je pochutnáníčko....;-)

0/0
29.3.2010 8:39

PepaRUM

Jó, kdepak houby

Ty projdou zažívacím traktem bez změny skupenství a barvy. Stačí jen vopláchnout a použít znova.

0/0
28.3.2010 9:03

cinsky_buh_srandy

kdo to zase psal?

odkdy je železo škodlivé ?

0/0
27.3.2010 18:05

Lanolin

houbový štrůdl

A co zkusit štrůdl z listového těsta s houbovou náplní.

Lehce osmahneme cibulku a na ní osmahneme a podusíme houby. Osolíme, okmínujeme (možno připepřit) a po vychladnutí tím pokryjeme plát vyváleného listového těsta. Ten zavineme a klasicky upečeme jako štrůdl.

Dobrou chuť

PS: houby mohou být i ty koupené žampiony či hlíva.

0/0
27.3.2010 14:48

visnery

pirozky

Zkuste ukrajinské pirozky s bramborovo-houbovou smesi :-) tady je recept, dokonale jidlo:

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1315

0/0
27.3.2010 9:47







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.