Diskuze

Nejlepší české chlebíčky: šunkový, hermelínový či rajčatový

Neexistuje větší český silvestrovský hit, než jsou "otevřené sendviče", jak se jim říká ve světě, kde nemají obdoby. Bez nich jako by starý rok ani neskončil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

ondra112

31. 12. 2009 14:52
Ten hermelínovej...

1) Bylo málo hermelínu... Byl to takový majonézový kydanec - takže pokud budete dělat z uvedeného množství, hermelíny tam dejte tři.

2) Cibulku nasekejte co nejvíc najemno - jinak z toho bude kydanec cibulový.

3) Uvedené množství není na 25, ale aspoň 50 chlebíčků - nebojte se (kromě hermelínu) použít všech surovin polovinu.

0 0
možnosti

Host

31. 12. 2009 18:24
Re: Ten hermelínovej...

Asi s tím moc šetříš, dal jsem 150 majonézy a 100 jogurtu, zbytek podle receptu a bylo to na 15 kusů :-)

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 22:32
nejlepší

česneková pomazánka s hodně česnekem vylepšená o rozdrcený sušený feferonky a nastrouhaný křenR^:-P

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 22:33
Re: nejlepší

alias trhač tlam ;-D;-D

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 21:08
krabice

S krabí pomazánkou dělám jednohubky a na každou dám kousek ananasu, to je bašta :)

0 0
možnosti
WS

wandering star

31. 12. 2009 20:47
Re: krabice

Dej tam ještě kiwi, bude to světovější.

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 18:06
česnekové chlebíčky

nejlepši jsou s česnekovou pomazankou (musí tam být hodně česneku) a navrch dílek čerstvé mandarinky.  mňam. vždy se snědí nejdřív a nestačíme domazávat. A pro sťouraly dodávaám: když to jedí všichni, tak mírně vonný dech nemůže vadit. ;-D

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 18:10
Re: česnekové chlebíčky

No tak, z toho česneku není mírně vonný dech, ale smrad jak ve vopičárně, to si zase nezastírejme;-D

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 17:13
"Chlebíčkárna v Nymburce"

Nazdar, děcka, my si v Nymburce chodíme pro chlebíčky k "Fialovi" a naše nejoblíbenější jsou tresčí/s tresčími játry, lososové, krabí, hermelínové, ale i další jsou dobré jako např. česnekový... Je fajn mít provozovnu kousek od baráku. Vyráběli je tam a dodávali jinam, ale pak koupili barák hned vedle a udělali z něj "podnikovou" prodejnu. A jak se jim vyplatila. K tomu dělají i další pomazánky, saláty...

0 0
možnosti

bookkeeper

30. 12. 2009 20:05
Re: "Chlebíčkárna v Nymburce"

ňam ňam :DD

0 0
možnosti
H

HancickaP

30. 12. 2009 16:26
v anglii

neni nic, co by chutnalo aspon trochu jako ceska veka. pokud nekdo o necem vi, tak mi dejte vedet, at muzem zitra mazat a obkladat.

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 18:27
Re: v anglii

me  francouska bageta, ktera se da koupit v kazdem supermarketu prijde docela dostacujici :)proste se nakraji na platky a jeto :)

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 16:14
Že nemají ve světě obdoby???

Já tedy žiju v Rakousku, a tady jsou ke koupi obložené chlebíčky (mňam mňam), o jakých se mi v Česku ani nezdálo;-D!

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 15:35
niva

 Nejlepsi zradlo je chlebicek s trenou nivou a cibuli .Tedy k chlastu.

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 13:09
žraní

jen žerte Češi, obložené chlebíčky s majonézou, bagety plné salámu a majonézy, smažené sýry, hranolky....ať jsme tlustší než Němci!

0 0
možnosti
J

Jandik73

30. 12. 2009 13:43
Re: žraní

Ty si dej klidně prosnou a kaši a o půl noci hoďku na rotopedu.

0 0
možnosti

Host

30. 12. 2009 12:52
Dobrota

Chlebíčky jsou mňamka, ať jsou s čímkoli.R^

0 0
možnosti