- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Klasický bramborový salát + kuřecí řízek mi bude stačit
Bramborovy salat je dobry nemecky nebo rakousky nebo cesky klasicky, ale tyto moderni kreace jsou prilis. Nekdy je lepsi mene nez moc, v tomto pripade to plati dvojnasob.
experiment s červenou řepou provedl můj otec pouze jednou, růžový salát je přece jen dost extravagantní
Ty jablka davala maminka vzdy ale ne kostky nybrz nastrouhane na struhadle,takove nudlicky.Vzdy fajn.Ale jak jsem psal nize,zkuste kapary a sardele /anchovy/ - tak 4-5 kousku fajn rozsekat.
Proboha - tolik majonézy a ještě zakysaná a navrch zálivka. No potěš koště My teda syrovou cibuli do salátu dáváme, ale je pravda, že bílou, ale červená nebo ještě lépe šalotka mají méně palčivější chuť než žlutá cibule. Každý dělá salát jinak - někdo dává třeba i jablka (zkoušela jsem a zblivajzovatěly tam, asi byly málo tvrdé). Takže nechme profíky dělat jejich salát a my zůstaneme u své osvědčené klasiky
No potěš koště, ještě že nemusim jíst tvoje "blivajzy"
predstavit br.salat bez kaparu,par trenych sardeli,1/2 ci celeho jablka a samozrejme vajec natvrdo a samoz. lyonsky nebo bolognsky salam plus samozrejme vse ostatni jako cibule ,majoneza,zeleny hrasek a mrkev,okury atd..
Tak salám bych dala jedině do salátu na chlebíčky, popř. jako součást studené mísy. Do přílohy k masu nikdy. Přikusovat salám (i když kvalitní a zamíchaný v bramborách) k řízku je pro mě nepřijatelná kombinace.
do žádného salátu - kromě pálivých - nepatří, už jen proto, že se tluče s majónézou. Bohužel se u nás dává snad do všech s výjimkou vlašského. Nejvíc mi vadí v hermelínovém, se sýrem už vůbec nejde dohromady. A titulek "nejlepší bramborový salát" je už úplně mimo mísu, každému chutná jiný,nejlépe ten od maminky.
syrova cibule patri jenom do dvou salatu. Jednim je balkansky bramborovy (ktery se muze jist teply i studeny) a druhy je teply zimni salat z vareneho karfiolu, zelenych lusek a cervenych paprik. Oboji s olivovym olejem.
nemocná bytost která cestou na talíř vytrpěla peklo není k jídlu. To je jed.
Máš pravdu, jíst tě nebudeme. Ještě by jsi nám zaskočil.
nepotrebuju zadny ubercool mistrovsky recept abych se citil nobl jakou mam veceri... chci kapra, salat a rodinnou pohodu, klidne i po stopadesate uplne stejne.
Vážený příteli nedovedete si představit jak Vám závidím,že si můžete dát vánoční bramborový salát a kapra po stopadesáté.Já si jej budu dávat jen po sedmdesáté.A i přes to se na něj velmi těším.Přeji DOBROU CHUŤ!