Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Cukroví z celé Evropy: řecké kourambiedes či španělské roscos

Ve většině domácností se pečou stále dokola oblíbené druhy cukroví. Proč si letos neudělat aspoň na pečicím plechu výlet za hranice? Jestli chcete vyzkoušet něco opravdu jiného a nezvyklého, najděte si na následujících řádcích třeba řecké kourambiedes nebo španělské roscos.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Palec nahoru

Bollo eulalia doporučuji!!!

0/0
6.12.2009 9:38

seveřanka jižní

.

suchary nasladko me vubec nelakaji, ale nektere dalsi druhy vypadaji chutne , letos budu pect jenom trosku klasickeho cukrovbi, ale do budoucna nebo i mimo svatky proc nezkusit

0/0
6.12.2009 0:16

Host

kuhin cz

odporna:-)

0/0
5.12.2009 21:06

papazian

Není nad česko-slovenskou klasiku, toto pro mne moc není!

Zajímavá exkurze do světa, ale moc mne to nezaujalo.

0/0
5.12.2009 16:25

Host

stále stejné druhy pečiva

ale v tom je přece to kouzlo.

0/0
5.12.2009 13:27







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.