Diskuze

Bohyně české kuchyně: masové i zeleninové řízky na různé způsoby

Kouzlo řízků je určitě v křupavém trojobalu. Díky němu má tolik fanoušků a punc slavnostního jídla. Každá kuchařka i kuchař vám potvrdí, že obalovat se dá v podstatě cokoliv – masem počínaje přes zeleninu až ke květům (třeba z cuket).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kikuyu

28. 10. 2009 1:49
Daji se smazit i zelena rajcata,

okurky, okra, jatra, ale prosim, proc? Proc vse smazit? Vzdyt je to vazne nezdrave porad se cpat smazenym. Jen se podivejte na Americany, kteri smazi vse a jak vypadaji...;-D

0 0
možnosti

Host

17. 10. 2009 23:31
Souhlasim,

toho košťála bych seříznul ! ;-D

0 0
možnosti

Vrana_Jaroslav casto na tyden.cz

18. 10. 2009 20:32
Re: Souhlasim,

Ja bych mu udelal i neco jinyho R^

0 0
možnosti

Host

17. 10. 2009 17:12
Řízky v Praze

Nejlepší řízky k pohledání - byl jsem místo nedělního domácího oběda v Kuřeti v hodinkách, ulici už neví ale je to u Viktorky na Žižkově a vřele doporučuji!!! Šéfkuchař RAdek Šubrt -řízek na 10 způsobů... R^

0 0
možnosti

Host

17. 10. 2009 9:18
Ano doktore

velmi nezdraviRv

0 0
možnosti

lipl

17. 10. 2009 9:56
Re: Ano doktore

Koho nezdraví?

0 0
možnosti

Host

17. 10. 2009 5:31
video

v dnesni dobe by ten clanek chtel i instruktazni videa :)

0 0
možnosti

Host

17. 10. 2009 20:15
0 0
možnosti

kecinav

17. 10. 2009 4:47
Smažený květák

Smažený květák je docela dobrý, ale ještě nikdy jsem neslyšel říkat tomu květákový řízek.

0 0
možnosti