Ona

Diskuze

Bohyně české kuchyně: nejlepší recepty od vás, čtenářek

Letní škola vaření skončila a s ní i soutěž o Bohyni české kuchyně. V dnešním článku najdete polovinu ze sedmadvaceti vašich nejlepších rad a receptů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Wendolene

4. 10. 2009 23:13
Radeji zustanu bohyne neceske kuchyne

;-D

0 0
možnosti

Host

4. 10. 2009 0:09
pro milovníky Masoxu

..zde je prvopočátek výroby masoxu:

http://www.zvraceny.cz/video/16181-haarslev-pb3060-

0 0
možnosti

zapvit

4. 10. 2009 23:46
Re: pro milovníky Masoxu

pekelne video.... doporucuji vsem co maji radi parky pastiky apod... proste realita...

0 0
možnosti

Host

3. 10. 2009 23:16
masox !!! ???

.. i já se přidávám - co mě hned uhodilo do očí u prvních receptů - MASOX !!! MASOX !!! MASOX !!!

Na druhé straně - když si lidé volí jyrku, standu nebo myrka, je vítězný masox jen slabý odvar. Takže vítězí to, co lidé považují za nejlepší recept - masox, standa, jyrka, myrek...

0 0
možnosti

IgorAlelujev

2. 10. 2009 20:17
Katastrofa

teda jestli tohle je soudobé czeske kucharské umení, tak se okamzite vracím a otevírám nákou gastroskolu!! 

0 0
možnosti

Wendolene

4. 10. 2009 23:12
Re: Katastrofa

Vsak by to neskodilo;-D

0 0
možnosti

Host

2. 10. 2009 15:30
ble

To jsou blivajzy

0 0
možnosti

Host

2. 10. 2009 14:47
masox, smetana, jinak nám nechutná

Proč jsou na prvních dvou místech recepty s masoxem?

0 0
možnosti

Host

2. 10. 2009 12:05
není divu

že je český národ tak vyžranej a kosí ho ty choroby, co ho kosí. A že u nás raketově roste výskyt diabetu 2. typu. Mimochodem, hovězí jazyk s polskou omáčkou je vrchol hnusu!

Na jedné straně pořád řešíte diety a pak sem dáváte tyhle hrůzy. Integrita vám nic neříká?

0 0
možnosti

Host

2. 10. 2009 11:30
Bohyně české kuchyně?

Koukám, že bohyně české kuchyně (tedy vítězky) se neobejdou bez masoxu. Bůh žehnej Adolfu Bernatíkovi, který si udělá vývar aspoň z toho jazyka.

0 0
možnosti