Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bohyně české kuchyně: nejlepší recepty od vás, čtenářek

Letní škola vaření skončila a s ní i soutěž o Bohyni české kuchyně. V dnešním článku najdete polovinu ze sedmadvaceti vašich nejlepších rad a receptů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Wendolene

Radeji zustanu bohyne neceske kuchyne

;-D

0/0
4.10.2009 23:13

Host

pro milovníky Masoxu

..zde je prvopočátek výroby masoxu:

http://www.zvraceny.cz/video/16181-haarslev-pb3060-

0/0
4.10.2009 0:09

zapvit

Re: pro milovníky Masoxu

pekelne video.... doporucuji vsem co maji radi parky pastiky apod... proste realita...

0/0
4.10.2009 23:46

Host

masox !!! ???

.. i já se přidávám - co mě hned uhodilo do očí u prvních receptů - MASOX !!! MASOX !!! MASOX !!!

Na druhé straně - když si lidé volí jyrku, standu nebo myrka, je vítězný masox jen slabý odvar. Takže vítězí to, co lidé považují za nejlepší recept - masox, standa, jyrka, myrek...

0/0
3.10.2009 23:16

IgorAlelujev

Katastrofa

teda jestli tohle je soudobé czeske kucharské umení, tak se okamzite vracím a otevírám nákou gastroskolu!! 

0/0
2.10.2009 20:17

Wendolene

Re: Katastrofa

Vsak by to neskodilo;-D

0/0
4.10.2009 23:12

Host

ble

To jsou blivajzy

0/0
2.10.2009 15:30

Host

masox, smetana, jinak nám nechutná

Proč jsou na prvních dvou místech recepty s masoxem?

0/0
2.10.2009 14:47

Host

Re: masox, smetana, jinak nám nechutná

Presne me to napadlo. Zajimave, ze tyhle humusy jako je masox a jine bujony se zerou akorat ve vychodni Evrope, vsude jinde se prodavaji hotove vyvary, coz je lepsi, ale stejne neni nad domaci. Jestli je polevka s masoxem vrchol umu ceskych kucharek, tak potes panbu. Jinak vetsina tech receptu je notoricky znamych ze serveru s recepty, nejde o nic originalniho a bramborova omacka je tradicni madarske jidlo.

0/0
2.10.2009 15:04

Host

Re: masox, smetana, jinak nám nechutná

žiju v americe a i tady se prodávají bujóny. Můžeš si koupit i hotový vývar, ale popravdě, vždyť je to to samý jako když si doma uděláš vývar z bujónu, jen tě to stojí o pár dolarů víc. A tý soli v tom... Takže neříkej, že se to prodává jen ve východní Evropě, když nemáš ověřený informace!

0/0
2.10.2009 22:47

Host

Re: masox, smetana, jinak nám nechutná

Ja ziju taky v USA, ty trubko... a bujon neni uplne totez co masox. Bujon je taky humus, ale masox je nesrovnatelne vetsi.

0/0
4.10.2009 23:02

Wendolene

Re: masox, smetana, jinak nám nechutná

Take ziju v USA. Prodava se tady masox od Maggi a Knorr, bujonove kostky, ktere se svari s vodou a mate bujon. Je to skoro to same, jako ten bujon v krabici nebo plechovce plne sodium, ale je to drazsi. Hnus fialovej. Spravna hospodynka nema potrebu varit s masoxem. Tecka. Pokud do te polevky davate uzeniny, nac to jeste prznit presolenym masoxem? Pokud delate maso , nac tam davat solny masox?

0/0
4.10.2009 23:12

chudacek.blbecek

Re: masox, smetana, jinak nám nechutná

Projela jsem Litvu, Lotyšsko, Estonsko, Finsko a Norsko a všude tam se taky prodávaly bujóny v kostce, které mimochodem mají jen nepatrně rozdílné složení, než jaké má masox. Takže neplivejte síru na východní Evropu, všude jsou lidi, kteří si chtějí práci usnadnit.

0/0
5.10.2009 15:18

Host

není divu

že je český národ tak vyžranej a kosí ho ty choroby, co ho kosí. A že u nás raketově roste výskyt diabetu 2. typu. Mimochodem, hovězí jazyk s polskou omáčkou je vrchol hnusu!

Na jedné straně pořád řešíte diety a pak sem dáváte tyhle hrůzy. Integrita vám nic neříká?

0/0
2.10.2009 12:05

Host

Re: není divu

A proc je to vrchol hnusu ?

0/0
16.10.2009 15:04

Host

Bohyně české kuchyně?

Koukám, že bohyně české kuchyně (tedy vítězky) se neobejdou bez masoxu. Bůh žehnej Adolfu Bernatíkovi, který si udělá vývar aspoň z toho jazyka.

0/0
2.10.2009 11:30







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.