Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pečeme vepřové i srnčí. Moravský vrabec a srnčí kýta na víně

Péct se dá v podstatě každé maso, a pokud k němu přidáte zeleninu, nemůžete nic pokazit. Vepřové maso, kuře i králíka můžete vyzkoušet pečené na kysaném zelí. Hovězí a zvěřinu zase na kořenové zelenině.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Muj recept

Doporučuji španělského ptáčka podle tohoto receptu, je výborný :)

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=986

a kdo ma pomaly hrnec, tak oceni tento zazrak :)

0/0
26.9.2009 13:57

Host

Vrabec

Na vrabce si zajedte do Merina...hospoda klasicka ctyrka, ale takoveho nedostanete nikde jinde. Plus velice mila obsluha...proc takovych mist neni vic???

0/0
26.9.2009 12:12

Host

Re: Vrabec

že by Měřín na Vysočině? .. jestli joooo tak plně souhlasím R^R^

0/0
29.9.2009 9:57

joensfredriksson

vepřový

tyhle jídla nemusim, radši spaghetti nebo rybu, coucous, jehněčí...vepřový fakt ne

0/0
26.9.2009 11:33

Host

Pect peceni?

Dneska se uz pro zmenu pece? To jsou mi veci... ;-D

0/0
26.9.2009 9:47

Host

pečeme srnku...

0/0
26.9.2009 8:57

Host

Re: pečeme srnku...

hrozný

0/0
26.9.2009 9:20







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.