Diskuze

Vaříme ze zelí. Vitaminové bomby, které navíc připravíte levně

Hledáte-li v době krize zdroj vitaminů, který rodinný rozpočet nezruinuje, sáhněte po kysaném zelí. Zelenina, která podlehla mléčnému kvašení, má v sobě mimořádné množství vitaminu C a slušný obsah vlákniny i dalších zdraví prospěšných stopových prvků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

0^n

20. 9. 2009 2:03
Kysané zelí

V úvodu se píše o kysaném zelí, ale všechny recepty jsou z čerstvé hlávky. Moje hlávka to nějak ne a ne pobrat.

0 0
možnosti

leather-man

19. 9. 2009 9:41
Další receptík,

bez vitamínů, ale s tukama: použijte remosku, na dno dejte listy zelí, může jích byt půl hlávky , na to dejte kure (stehna nebo naporcované) nebo bůček, posypejte kmínem a nechte péct, než masko změkne. To je dobrota. :-)

0 0
možnosti

Sallmi

18. 9. 2009 9:59
ha

Schválně...kolik vitamínu C zůstane v zelí po tepelné úpravě?

0 0
možnosti