Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vaříme ze zelí. Vitaminové bomby, které navíc připravíte levně

Hledáte-li v době krize zdroj vitaminů, který rodinný rozpočet nezruinuje, sáhněte po kysaném zelí. Zelenina, která podlehla mléčnému kvašení, má v sobě mimořádné množství vitaminu C a slušný obsah vlákniny i dalších zdraví prospěšných stopových prvků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

0^n

Kysané zelí

V úvodu se píše o kysaném zelí, ale všechny recepty jsou z čerstvé hlávky. Moje hlávka to nějak ne a ne pobrat.

0/0
20.9.2009 2:03

leather-man

Další receptík,

bez vitamínů, ale s tukama: použijte remosku, na dno dejte listy zelí, může jích byt půl hlávky , na to dejte kure (stehna nebo naporcované) nebo bůček, posypejte kmínem a nechte péct, než masko změkne. To je dobrota. :-)

0/0
19.9.2009 9:41

Sallmi

ha

Schválně...kolik vitamínu C zůstane v zelí po tepelné úpravě?

0/0
18.9.2009 9:59

Host

Re: ha

Presne to me taky po precteni napadlo.

0/0
18.9.2009 10:21

DanuleBobule

Re: ha

No kulovy to je prece jasné:)

0/0
18.9.2009 10:22

Sallmi

Re: ha

mě také, ale paní redaktorce neRv

0/0
18.9.2009 11:26

Host

Re: ha

asi si pipka myslí, ze kdyz je to KYSELÉ zelí, tak toho vitamínu C tam musí býti hodne ... ;-D

0/0
18.9.2009 21:03

leather-man

Re: ha

R^

0/0
19.9.2009 9:39







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.