Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bohyně české kuchyně: knedlíky tak, jak je uměly naše babičky

Kynuté, houskové, bramborové, chlupaté, sladké i slané – všechny mají punc vysoké náročnosti. S našimi recepty je ale zvládne každý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Fotografie

Podle fotek ty knedlíky nevypdají moc vábně - podle receptu také ne.

Pro dobrý knedlík je mnohem důležitější než recept osobnost toho, kdo jej připravuje.

0/0
11.9.2009 17:13

Host

nevim kdo

je dana obermajerova, ale vypada to jak obslehnuty z ekucharky..

0/0
11.9.2009 9:09

Host

Re: nevim kdo

Je to obslehnuty. Ani se nenamahala uvest autora fotek a web odkud je ukradla a recepty opsala. Tady s tim maji dost zkusenosti. http://www.cuketka.cz/?p=2127 ;-ORv

0/0
11.9.2009 11:52







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.