Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Brambory pečené v soli

Ať už si je dáte jako přílohu ke grilovanému masu nebo jako hlavní chod, budou vám zaručeně chutnat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

3/4kila soli???

:-P:-P... no potěš koště, příští článek budo o tom jak sůl škodí zdraví a že lze vařit i bez soli s použitím bylinek...;-D

Copak asi udělají solné výpary v takové koncentraci s vnitřkem trouby??8-o určitě počítejte s tím že vám trouba vydrží sloužit 35 let jako mým rodičům

0/0
21.8.2009 9:00

Host

Re: 3/4kila soli???

Teda já nevím - ale věci jako je trouba kupuju proto, abych v nich pekla... ne abych si je šetřila, aby vydržely pětatřicet let... 8-o

Receptů na cokoli pečené v kile soli je docela hodně... ta sůl pak zůstává na pekáči, do jídla se jí vstřebá jen přijatelné množství, nějaké předávkování nehrozí. Že by to ublížilo troubě víc než jakékoli jiné pečení, to bych dost pochybovala.

0/0
21.8.2009 15:49

Host

Chybí tam to podstatné....

... jak dlouho to mám péct??!!??

Hlavně, že vím, že je to na 7 porce a že to mám nechat 5 minut vystydnout.:-/

0/0
20.8.2009 15:16







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.