Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Šťavnatý špíz

Přivezli jste si z dovolené závislost na grilovaném masíčku? Dejte si špíz klidně na balkoně!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

grilování

u nás můžeme grilovat i v zimě. tenhle recept ještě určitě vyzkoušíme. čekáme návštěvu, tak si myslím, že ho využijeme. přidám k tomu spoustu zeleninky, rozpečené bagetky, omáčky ke grilovaným masům - nejraději máme bylinkovou hellmannsku- no a myslím, že návštěva může dorazit:). no a samozřejmě skleničku vína:-P

0/0
4.9.2009 19:57

Host

Re: grilování

Rv

0/0
4.9.2009 20:47







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.