Diskuze

Kuře na víně s houbami

Nejrychlejší recept na kuře na způsob zvěřiny - do pětadvaceti minut podáváte!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

21. 7. 2009 19:38
Mě se povedlo výtečně

Musím tento recept obhájit, i když jsem se ho trochu bála vzhledem k diskusním příspěvkům. Trochu jsem si ho vylepšila - na oleji jsem podusila žampióny, přidala máslo, okořenila kmínem a tymiánem a osolila. Přidala jsem osolené kuře obalené v mouce (v receptu se sůl a pepř přidává do mouky, čehož si pravděpodobně 1. host nevšiml) a osmahla, podusila. Dále přesně podle receptu, jen mouku jsem rozmíchala ve víně, protože vývar jsem měla horký. Omáčka byla hustá a tmavá i bez sojovky, maso šťavnaté a omáčka výborná :-) R^

0 0
možnosti

Host

11. 7. 2009 14:43
Nic moc.....

Zvěřina to není ani podobou a chutí už vůbec ne. Recept jsme odzkoušeli přesně dle popisu a nutno říci, že výsledkem je fialová omáčka nevýrazné chuti (spíše bez chuti, jen to víno z ní trocha čpí). Není v receptu žádná zmíňka o soli či pepři, tak jsme jej nepoužili, což nebylo dobře. Po úpravě, recept bez vína, či bych ho vyměnil za dezertní sladké. Barva omáčky zde na obrázku, je odstín tmavý a řekl bych, že byla přidána sojová omáčka. To je ovšem pouze spekulace. Závěrem lze jen říci, že tento recept tak jak je napsán není vůbec dobrý.Rv

0 0
možnosti

Host

8. 7. 2009 14:43
hm takže za 25 minut budou i ty brambory a rejže ?

no s basmati by se to prsa - prsa dalo stihnout ......

Ovšem otázkou je k čemu takovýhle fofr je vlastně dobrý ... se zvěřinou to nemá nic společného....

0 0
možnosti