- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Musím tento recept obhájit, i když jsem se ho trochu bála vzhledem k diskusním příspěvkům. Trochu jsem si ho vylepšila - na oleji jsem podusila žampióny, přidala máslo, okořenila kmínem a tymiánem a osolila. Přidala jsem osolené kuře obalené v mouce (v receptu se sůl a pepř přidává do mouky, čehož si pravděpodobně 1. host nevšiml) a osmahla, podusila. Dále přesně podle receptu, jen mouku jsem rozmíchala ve víně, protože vývar jsem měla horký. Omáčka byla hustá a tmavá i bez sojovky, maso šťavnaté a omáčka výborná :-)
Zvěřina to není ani podobou a chutí už vůbec ne. Recept jsme odzkoušeli přesně dle popisu a nutno říci, že výsledkem je fialová omáčka nevýrazné chuti (spíše bez chuti, jen to víno z ní trocha čpí). Není v receptu žádná zmíňka o soli či pepři, tak jsme jej nepoužili, což nebylo dobře. Po úpravě, recept bez vína, či bych ho vyměnil za dezertní sladké. Barva omáčky zde na obrázku, je odstín tmavý a řekl bych, že byla přidána sojová omáčka. To je ovšem pouze spekulace. Závěrem lze jen říci, že tento recept tak jak je napsán není vůbec dobrý.
no s basmati by se to prsa - prsa dalo stihnout ......
Ovšem otázkou je k čemu takovýhle fofr je vlastně dobrý ... se zvěřinou to nemá nic společného....