- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a musím říct, že bomba. Fakt jsem to pěkně pos*al, ale musím říct, že to chutná skvěle.
Vážení,
název "Jahodové experimenty vás zaručeně překvapí" neberte zas tak doslovně!
S JAHODAMI se totiž v kuchyni příliš experimetnovat nedá. Můžete vytvořti několik experimentálních kombinací - ala ovocný pohár, něco sladkého s jahodami, apod. ale NIKDY, NIKDY, NIKDY s jahodami nezkoušejte experementovat třeba typem a la pečné kuře na jahodách (a la s broskvemi), hovězí s jahodovou omáčkou )a la s šípkovou omáčkou) apod. v domnění, že tím jen trochu přizdobíte chuť.
Jahody mají totiž tu vlastnost, že i při tepeleném zpracovní chuťově prorazí a nemilosrdně potřou všechny ostatní ingredience. Ve výsledku budete chuťově zhnuseni, jaký blaf jste to stvořili.
Ze všech experimentů stejně nakonec zjistíte, že nejlepší jsou kynuté knedlíky s jahodami a jahodový pohár se šlehačkou a kapkou červeného cinzana.
jen mě trochu odrazuje "8 hadí chtěl" :-)))))))))))))))))))))
JežíšaMaria ten had vypadá opravdu božsky. To si takle v sobotu kol 11:00 brouzdáte po idnesu...zpráva sem, zpráva tam...zločiny komunismu...potom nuda šeď...potom prozměnu šeď a nuda...a had . Háááád, ten výraz, jež má ve tváři mi utkví navěky. Fotku uschovat zaarchivovat a vytesat do kamene. Nemá chybu. No a ke zbytku už jen dodám s hlubokým intelektem a moudrostí, svoje standardní...mlask a mňam
Ha proklínám Vás ženský z Idnesu. Teď jste mne nahlodaly. Mám chuť zaskočit do obchodu pro ingredience, bo doma není jediná z výše uvedených. A to jsem se z něj teď vrátil sakra. No nic, ráno moudřejší večera, tak uvidíme zítra...ale ten výraz.
Piškotovej had a Lasagne vypadají dooooooooost vostře. ŠKoda, že se obojí peče.