- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Třeba to, že grilované maso fakt není zdravé, připálené kousky jsou karcinogenní a málokdo se vůbec zajímá o to, jak grilovat správně, aby tato rizika snížil. Souhlasím s tímhle názorem: http://www.vitalia.cz/clanky/grilovani-hazard-se-zdravim/ že nás grilování pomalu zabíjí.
vyskytuje naprosto běžně a co vím, tak jí neškodí. Problém je opravdu při nedotatečné tepelné úpravě a je fakt, že tahle nemoc je dost děsná. Manžela před pár lety postihla druhý den po návratu z pracovního pobytu v Paříži, po vyhodnocení jídelníčku doktorka po poradě s hygieničkou konstatovala, že jediným možným zdrojem infekce mohla být (naprosto výborná) majonéza, kterou tam podávali na jedné nóbl recepci. Nepřála bych vám to byť jen vidět, člověk je i při "nekomplikovaném" průběhu skoro měsíc naprosto odkecaný, jíst nejdřív nemůže vůbec, později jen suchou rýži a banány, šíleně tudíž zhubne, vyčerpanost příšerná, několik prvních dní horečka, zimnice, prostě děs.
V tomto pořadu kdysi řekli, že žádná bakterie nedokáže přežít v alkoholu, takže stopku slivovičky před a pro jistotu i po jídle
ano, v prostředí, kde je více než 15% alkoholu nežije žádný mikroorganismus. Známá věc.
....a není už to pandemie jako v tom mexiku?
... ale nikdy jsem negriloval.
Nezakáží naši výteční hygienici po nebalených koblihách prodávat syrové maso?