Ona

Diskuze

Jehněčí kýta v bylinkové krustě

Tahle pochoutka z jehněčího je to pravé slavnostní jídlo na svátky jara!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Merňávečka vářečná

19. 4. 2009 23:24
Krusta z krůty na čoko-lásce

Krusta se zapálenýma lýtkama z krůty na čoko-lásce je nejlepší recept, jaký jsem kdy od narození ochutnala.

A to jsem zcestovala půlku světa a byla ověnčena všemy možnýmy metáli.

http://www.zpalena.com

0 0
možnosti

nonick

20. 4. 2009 12:13
Re: Krusta z krůty na čoko-lásce

Hhmmm...tak to asi nebyly za vaření - péct 3 kg jehněčí kýty 10 minut...;-D Takový nehorázný nesmysl jsem od narození neslyšel - a to nejsem ověnčen metály... ;-D

0 0
možnosti

nonick

15. 4. 2009 9:21
Příprava: 25 minut + 10 minut vaření...???

;-D 

 Řekl bych, že maso bude ještě poněkud TUHÉ... ;-D

0 0
možnosti