Diskuze

Karbanátky: recepty podle Pohlreicha a Babici

Na karbanátek s bramborovou kaší jsme se zeptali dvou populárních kuchařů. Na Nově lahodí víc než milionu diváků a pije krev několika kritikům - Jiří Babica a jeho dobroty. Prima nasadila do boje šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kdo uvaří lépe tak jednoduchý recept jako je karbanátek s bramborovou kaší?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eva

1. 5. 2009 17:18
Pohlreich

napodobuje jeden pořad na Paprice. Tam také chodí anglický kuchař do restaurací a učí je vařit, vytýká jim chyby. Pohlreich je stejně vulgární jako ten kuchař tam. Přesně okopírované. Stejně tak se tam najde i  Babica. tyto pořady jsou kopií pořadů na Paprice.

0 0
možnosti

wohnout

16. 5. 2009 17:18
Re: Pohlreich

Nebude to tim ze to je licencovany porad ktery koupila Prima tusim od BBC?

0 0
možnosti

bazalka

22. 4. 2009 0:06
babica

Myslím, že se Babica díl od dílu zlepšuje, přinejmenším si aspoň přestal olizovat prsty. To už je přece pokrok :-)

Jakpak asi chutnalo hostům v restauracích kde vařil?

0 0
možnosti

PetrP7

17. 4. 2009 15:38
Byli jsme v Imperialu cca před 2 týdny

a nabyli dojmu, že pan slavný šéfkuchař Pohlreich asi najal nějaké zmatené studenty. V jednu chvíli se motali u našeho stolu znudění rovnou tři(!). O tom, že ke kafi patří voda (v takovém podniku!!!) evidentně netuší nic. Ale vrchol byl, když při účtování číšník přinesl (správně) účet na tácku a pak se klátil u našeho stolu a čekal, co bude - nejspíš na "tuzér". Jak se v kavárně "správně" platí, to evidentně netušil, možná by ho měli poslat na doškolení k panu Špačkovi.... Je hezké šít do ostatních, ale to musí člověk vyčnívat nejen na gastonomických festivalech.

ZLATÉ CAFÉ LOUVRE, kde je personál správně kavárensky nevtíravý a poučený!R^R^R^

0 0
možnosti

Michal Klemens

17. 4. 2009 0:18
zDENĚK JE NAPROSTÝ PROFESIONÁL , DĚKUJI MU

PŘEDEVŠÍM ZDRAVÍM ZDEŇKA , JE TO NAPROSTÝ PROFESIONÁL  A MOC SI HO VÁŽÍM ! PAN BABICE JE )OK VŠAK SAMI VÍTE

MICHAL KLEMENS 

ŠÉFKUCHAŘ RESTAURACÍ Q 96

0 0
možnosti

sidonia

13. 4. 2009 22:58
Babica v kuchyni

je něco jako eva a vašek v muzice. Miš maš všech možných chutí a věřím tomu,  že taky vaří falešně. Ale pro publikum - levně, rychle a na city.Rv

0 0
možnosti

Kabátník

11. 4. 2009 23:24
Dnes Babic

Přijela Denisa do studia a to máme radost. Uděláme si trhanec, v

Rakousku kajzršmár, tedy císařskej zmetek, my tomu budeme říkat

císařská pochoutka Rv

0 0
možnosti

_m-

12. 4. 2009 0:08
Re: Dnes Babic

Nevím teda, co říkal Babica, ale trhanci se říkalo KAJZRŠMORN , zkráceně ŠMORN - překlad hledat nebudu.

0 0
možnosti

NORA

10. 4. 2009 16:30
JSOU VYNIKAJÍCÍ OBA

JSOU VYBORNÉ OBA JAK BABICA TAK I POHLREICH!

JE FAIN, ŽE TAKOVÉ POŘADY JSOU V TELEVIZI.MILUJI BABICU A MÁM RESPEKT PŘED DRUHÝM. JEJICH POŘADY TO JE BALZÁM NA DUŠI V DNEŽNÍ PŘESERIÁLOVÉ TELEVIZI.ŠARM JEDNOHO A RÁZNOST DRUHÉHO, TO JE TO,ČÍM TY CHLAPY DRŽÍ VÁS U TY BEDNY.A JEJICH RECEPTY,TO JE JASNÉ...V

0 0
možnosti

jana

10. 4. 2009 17:56
Re: JSOU VYNIKAJÍCÍ OBA

mě nikdo nedrží

0 0
možnosti

bejby

10. 4. 2009 15:29
babica na nově

je koncipován jako absurdní veselá revue s eskamotérskými čísly a humornými skeči :-) ten chlap je filozof blafu V 

0 0
možnosti

M.

10. 4. 2009 14:27
když jsme u toho...

...skvělý koření do mletýho masa je čubrica :-)

0 0
možnosti

Florián Hantecovič

9. 4. 2009 15:13
Babica, Babica...

...není to náhodou ten chytrolín, podle kterého je na západě Francie Bretáňsko a hned vedle Normandsko?

0 0
možnosti

Mala morska vila

9. 4. 2009 15:16
Re: Babica, Babica...

Ještěže si nespletl světové strany.:-)

0 0
možnosti