Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kapustové karbanátky

Úžasně voňavé a křupavé! Poněkud vylepšený postup se vyplatí – karbanátky získají "řízkovým" obalem senzační křupavost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Magda

je to bomba

Zkousela jsem tento recept a je to vazne vyborne, pokud neverite, jako ja zprvu, nutno zkusit:)R^

0/0
8.4.2009 22:32

kkk

Ha

8-o8-o8-o

0/0
20.3.2009 12:13

Rapáčkové

nebudete přece hlady

Což takhle sidát karboše....

www.zapalena-kucharka.cz

0/0
16.3.2009 17:54

Siváková

Re: nebudete přece hlady

Nic takového jsem tam nenašla. To je ale kachna.!

0/0
18.3.2009 15:46







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.