Diskuze

Celerovo-bramborový gratin

Šťavnatý a výrazný celer se výborně spojí s neutrálnějšími bramborami. Zapečením vše získá i chuťovou soudržnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Od Nezapálené

12. 3. 2009 22:45
všichni nekradou

Což takhle dát si.... špenát  v Apetitu.

0 0
možnosti

Od nezapálené

12. 3. 2009 23:01
Re: všichni nekradou

V receptech Albertu, ne Apetitu.

0 0
možnosti
A

Lumír

12. 3. 2009 10:55
Prosím česky!

Jmenuje se to "zapečené brambory s celerem" nebo nanejvýš "gratinované brambory s celerem", když už se bez cizího slova neobejdete, ale "gratin" je p.r.d. Naučte se česky, ignoranti!

0 0
možnosti

Ajanáčka

11. 3. 2009 17:35
Co bychom si nedali celeríček

Celer je fantastický na potenci. Když ho podáte se "zapálenými bramborami" správně okořeněný, Váš partner vyskočí z kalhot až ke stropu !;-D

0 0
možnosti