- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Proč, probůh, žrát ropný odpad?
svojí snídani absolutně nestíhám. než ráno nakrmím dvě malé děti, rychle odvést do školky, tak sama na sebe vážně nemám čas. jsem ráda, když v rychlosti namažu chleba nějakou ramou či florou, na to kus sýra a během oblékání, krmení a přípravy harantíků ven ukusuju. takže takhle luxusní snídaně je opravdu science fiction - ale krásná
Na kvalitní snídani potřebujete kvalitní šunku,máslo,pečivo,vejce.To ale v obchodních řetězcích rozhodně neseženete.Tam na vás pod lákavou německou propagandou čeká pěčivo,které skoro nikdy nezvtrdne prože je nacpané chemií a z poloviny místo mouky se tam znovu přidává strohanka z neprodaného pečiva.Šunka ze které stříká voda,aby byla co nejtěžší.Vejce ze slepic co nikdy neviděly zrní,do kterých cpou zase samou chemii...Takže já šunku kupuju u poctivého českého řezníka,který nemusí šidit technologii,pečivo také u malého pekaře a vejce kupuju na vesnici.I kdyby byly na každém regále cedule AKCE!! SLEVA!! Nekoupím to.A Vám radím..zamyslete se také nad tím co kupujete...
Přesně tak. A úúúúúplně "nejlepší" je používat k jídlu kůru citrusových plodů, to už si tam rovnou můžu dát pár kapek DDT a jiných podobných "vitamínů"
"Nejlepší je ráno se nasnídat, v poledne poobědvat a navečer navečeřet.
Tedy pokud nedržíte právě půst. "
Tady je někdo chydrý
Pokud se rozhodnete připravit si ovesnou kaši dle receptu,uberte o polovic vodu a o čtvrtinu mléko nebo chcete-li dejte dvojnásobnou porci vloček.
Konecne konstruktivni prispevek, malokdy je tady neco uzitecne
prej - toasty s domácí marmeládou. Příprava: 3 dny Takže v pondělí si začnete dělat snídani a ve středu se konečně nasnídáte