Diskuze

Nejlepší koblihy

Globálně proslulé sladké pečivo je i naším národním pokladem. Naučte se světové koblihy a váš kuchyňský repertoár vyloženě zbohatne!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Haha

26. 2. 2009 13:26
Stejně

jsou nejlepší s ořechovou nádivkou:-)

0 0
možnosti
JN

lala

26. 2. 2009 15:19
Re: Stejně

jé, to neznám, kde se daj sehnat? Nebo existujou jen domácí:-)?

0 0
možnosti
TD

Táňa

25. 2. 2009 17:00
Plnění koblih marmeládou

Koblihy je lepší plnit marmeládou po usmažení. Kdysi jsem byla na brigádě ve výrobně sladkostí a tam jsem to okoukla. Je to praktičtější. Marmeládou naplníte zdobítko na dorty a tím ji do koblih snadno dostanete.

0 0
možnosti

Michal

25. 2. 2009 13:11
sebechvála na třetí

Zadejte: "Požárová sklízí" ve vyhledávači

a čtete a čtete, to musíte vidět.

0 0
možnosti

Psaníčková

25. 2. 2009 13:58
Re: sebechvála na třetí

Požárová opět parazituje na "Oskarech"

0 0
možnosti
ZP

vymrzovac

25. 2. 2009 8:02
kobliha musí plavat....

....takže na čtvrt litru oleje jich moc neusmažíte,možná když je budete dělat po jedné.:-/   a na té fotce máte koblihy z pekárny koupené někde v Intersparu

0 0
možnosti