Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nejlepší koblihy

Globálně proslulé sladké pečivo je i naším národním pokladem. Naučte se světové koblihy a váš kuchyňský repertoár vyloženě zbohatne!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Haha

Stejně

jsou nejlepší s ořechovou nádivkou:-)

0/0
26.2.2009 13:26

lala

Re: Stejně

jé, to neznám, kde se daj sehnat? Nebo existujou jen domácí:-)?

0/0
26.2.2009 15:19

Haha

Re: Stejně

asi existujou jen domácí, který dělám já:-) a několik dalších hospodyněk:-)

0/0
6.3.2009 12:22

Táňa

Plnění koblih marmeládou

Koblihy je lepší plnit marmeládou po usmažení. Kdysi jsem byla na brigádě ve výrobně sladkostí a tam jsem to okoukla. Je to praktičtější. Marmeládou naplníte zdobítko na dorty a tím ji do koblih snadno dostanete.

0/0
25.2.2009 17:00

Michal

sebechvála na třetí

Zadejte: "Požárová sklízí" ve vyhledávači

a čtete a čtete, to musíte vidět.

0/0
25.2.2009 13:11

Psaníčková

Re: sebechvála na třetí

Požárová opět parazituje na "Oskarech"

0/0
25.2.2009 13:58

Peperóniová

Re: sebechvála na třetí

Dyž si někdo koupí raději místo krásného bytu první místo v kuchařské sérii na výsluní, tak nesmí plakat.......Holt všechno moc stojí a přiznejme si upřímně 6,5 miliónu dnes není žádná investice ;-D

0/0
25.2.2009 14:02

Prodánečice

Re: sebechvála na třetí

Nejlepší vydavatelství a vážně!:

http://www.publishersglobal.com/directory/publisher.asp?publisherid=5629

EU[>-];-D

0/0
26.2.2009 11:41

Tatarýča

Re: sebechvála na třetí

http://www.cookbookfair.com/assets/applets/Press-R-2008-April-14-CZECH-REPUBLIC.pdf

jaktože:

www.zapalena.com

?

0/0
28.2.2009 12:06

vymrzovac

kobliha musí plavat....

....takže na čtvrt litru oleje jich moc neusmažíte,možná když je budete dělat po jedné.:-/   a na té fotce máte koblihy z pekárny koupené někde v Intersparu

0/0
25.2.2009 8:02

Jája

Re: kobliha musí plavat....

A taky se během smažení kobliha musí obrátit.

0/0
25.2.2009 15:48

Dita Pecháčková, Apetit

Re: kobliha musí plavat....

Koblihy na obrázku jsme v redakci udělali přesně podle receptu a pak je vyfotili. Takže opravdu žádný Interspar.

0/0
26.2.2009 11:31

vymrzovac

Re: kobliha musí plavat....

fotka:koblihy domácí věřím,fotka nejlepší koblihy nevěřím, to si povídejte svý slepý babičce:-P.....to jsou průmyslově dělaný koblihy v pekárně

0/0
26.2.2009 13:21

Dita Pecháčková, Apetit

Re: kobliha musí plavat....

Tak je schválně zkuste a uvidíte.

0/0
26.2.2009 15:59

macina

Re: kobliha musí plavat....

hmm, je možné, že podel návodu, jen ste zapoměli napsat, že se musí při smažení obrátit! Pokud toto nevíte, těžko ste je dělali:-/

0/0
3.3.2009 19:46

_m-

Re: kobliha musí plavat....

Když je kobliha dobře udělaná a skutečně v tuku plave, tak se obrátí sama. Čemuž ovšem neodpovídá ten1/4litr tuku. Já když dělám koblihy (ani nevím kdy naposledy), tak ve friťáku - po výměně oleje.

0/0
4.3.2009 12:51







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.