- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak ingredience na korpus jsou jasný , teď ještě ty na náplň a polevu.
Jsou výborný, vynikající, jednoduchý, krásný, dobrý, takový krásný věci, to je hezký.
Je Lenka je tadýýýý...
Viz zadejte ve vyhledávači
Zapálené brambory
vepřovou plec 3 - 4 hodiny při teplotě kolem 130 C a pak uvidíte tu vláčnou chuť .
dvě hodiny dvacet minut péct kuře může jenom blázen! To mu snad museli při tom pečení na hodinu vypnout elektriku,ne? Za hoďku je kuřátko měkoučký až,až........nechápu, co bych na tom tu další hodinu a půl pekl
Jste na omylu. Pomalé pečení v zakrytém pekáči je naprosti bezchybná metoda, kterou znala už Vaše praprababička. Pokud ji použijete na mladou zvěřinu, nemusíte maso vůbec mořit. Maso má pak odlišnou chuť, vůně se stačí dobře rozvinout. Maso je jemnější a není třeba tolik kořenit. Já osobně bych z receptu klidně vynechala ten česnek. Kuře není ani skopové ani králík a není třeba jeho chuť ničím potlačovat.
Zkuste se vykašlat na fastfoody a friťáky a uvidíte, jak měkoučké může maso opravdu být.
Tak prave ctu prakticky stejny navod a koukam i na velmi podobny obrazek v letaku z Aldi UK. Tak kdo od koho opisoval?
Delam kure jen posolene ve vode (kde je neco masla), casto potiram stavou, ktera vznika, papinka
Takhle pecu kure asi10 let.prisel jsem na to nahodou a to diky Remosce kde je to i v jejich kucharce.Ted to delam v normal.el.troube a je to stejna basta.A vyzkousel jsem jeste obmenu a to sice,ze kure jsem napechoval kys.zelim a zasil,kolem brambory troubu na 160 st.a za2,5h. uzasne jidlo.Dobrou chut
Ta trouba vůbec nemá příkon jako "prase" .... To se fakt vyplatí ...
.
Nebylo by lepší to kuře naporcovat na menší dílky a dát třeba do remosky? A ještě něco - péci brambory cca 2,5 hodiny v troubě je fakt nesmysl - pečené jsou daleko dříve, potom je tam už jen ohříváte.
.
Vážně bych za autorku receptu nechtěl platit plyn a elektřinu.
No s timto pristupem si dojdete do nejblizsiho kauflandu a dejte si kabanos za 3,90... Jednou je to jidlo, tak s nim podle toho zachazim. Treba jednou pochopite, ze poctivy vyvar se musi varit radove hodiny (6+).
Autorky se musim zastat, ma svatou pravdu, takhle pecene kure je jednoznacne lepsi.
Navic ta trouba ma termostat (takze nejede porad na plny vykon) a pri nizsi teplote se to nedohriva tak casto, takze jedno kure za tyden rozhodne na uctu nepoznate.