Ona

Diskuze

Bezchybné pomalu pečené kuře

Pomalé pečení zajistí masu vláčnost a šťavnatost, brambory v pekáči také nasáknou báječnou šťávou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nufiny

20. 2. 2009 17:35
.

Tak ingredience na korpus jsou jasný :-P, teď ještě ty na náplň a polevu. ;-D

0 0
možnosti

Lenčin Toníček

20. 2. 2009 14:08
Alio Peperočína

Jsou výborný, vynikající, jednoduchý, krásný, dobrý, takový krásný věci, to je hezký.

Je Lenka je tadýýýý...:-P

Viz zadejte ve vyhledávači

Zapálené brambory

0 0
možnosti

Jiří

20. 2. 2009 4:19
Zkuste péci

 vepřovou plec 3 - 4 hodiny při teplotě kolem 130 C a pak uvidíte tu vláčnou chuť .

0 0
možnosti

vymrzovac

19. 2. 2009 13:38
Panebože to snad ne.....

dvě hodiny dvacet minut péct kuře může jenom blázen! To mu snad museli při tom pečení na hodinu vypnout elektriku,ne? Za hoďku je kuřátko měkoučký až,až........nechápu, co bych na tom tu další hodinu a půl pekl:-/

0 0
možnosti

Dadi

19. 2. 2009 14:07
Rozhodně ano !!!!!

Jste na omylu. Pomalé pečení v zakrytém pekáči je naprosti bezchybná metoda, kterou znala už Vaše praprababička. Pokud ji použijete na mladou zvěřinu, nemusíte maso vůbec mořit. Maso má pak odlišnou chuť, vůně se stačí dobře rozvinout. Maso je jemnější a není třeba tolik kořenit. Já osobně bych z receptu klidně vynechala ten česnek. Kuře není ani skopové ani králík a není třeba jeho chuť ničím potlačovat.

Zkuste se vykašlat na fastfoody a friťáky a uvidíte, jak měkoučké může maso opravdu být.

0 0
možnosti

BelousBB

19. 2. 2009 13:11
ajaj

Tak prave ctu prakticky stejny navod a koukam i na velmi podobny obrazek v letaku z Aldi UK. Tak kdo od koho opisoval?

0 0
možnosti

Drussbarb

19. 2. 2009 13:06
Ja

Delam kure jen posolene ve vode (kde je neco masla), casto potiram stavou, ktera vznika, papinka R^

0 0
možnosti

Kleki Petra

19. 2. 2009 13:11
Re: Ja

Vařené kuře? Inu, proč ne. Proti gustu...

0 0
možnosti

pavel.61

19. 2. 2009 12:41
?????

Takhle pecu kure asi10 let.prisel jsem na to nahodou a to diky Remosce kde je to i v jejich kucharce.Ted to delam v normal.el.troube a je to stejna basta.A vyzkousel jsem jeste obmenu a to sice,ze kure jsem napechoval kys.zelim a zasil,kolem brambory troubu na 160 st.a za2,5h. uzasne jidlo.Dobrou chut

0 0
možnosti

Dajda

19. 2. 2009 9:56
Co budu vařit

Co budu vařit ? - ;-D;-DZapálené brambory

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

19. 2. 2009 8:36
Hmmm

Ta trouba vůbec nemá příkon jako "prase" .... To se fakt vyplatí ...

.

Nebylo by lepší to kuře naporcovat na menší dílky a dát třeba do remosky? A ještě něco - péci brambory cca 2,5 hodiny v troubě je fakt nesmysl - pečené jsou daleko dříve, potom je tam už jen ohříváte.

.

Vážně bych za autorku receptu nechtěl platit plyn a elektřinu. Rv

0 0
možnosti

Poloman

19. 2. 2009 9:13
Re: Hmmm

No s timto pristupem si dojdete do nejblizsiho kauflandu a dejte si kabanos za 3,90... Jednou je to jidlo, tak s nim podle toho zachazim. Treba jednou pochopite, ze poctivy vyvar se musi varit radove hodiny (6+).

Autorky se musim zastat, ma svatou pravdu, takhle pecene kure je jednoznacne lepsi. R^

Navic ta trouba ma termostat (takze nejede porad na plny vykon) a pri nizsi teplote se to nedohriva tak casto, takze jedno kure za tyden rozhodne na uctu nepoznate.;-D

0 0
možnosti