Ona

Diskuze

Cibulové koláče z Francie

Pissaladiere. Tak zní originální název francouzského slaného koláče, jehož pikantnost mají kromě cibule na svědomí i olivy a ančovičky. Tradičně se peče na "plechu" z chlebového těsta; naše verze je rychlejší, ale stejně úžasná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krobasivá

29. 1. 2009 18:45
bezva bašta !

Ty koláče jsem poprve jedla s dětmi na ochutnávce Lenky Požárové pro bezdomovce před Albertem v Zbraslavi někdy před koncem roku. Byly naprosto fantastické, nikdy jsem nic tak dobrého nejedla. EU

0 0
možnosti

Páma

31. 1. 2009 17:02
Re: bezva bašta !

No mně to ale vůbec nechutnalo, bylo to tam hodně ošizený. Jen, že tzo bylo zadarmo.[>-]

0 0
možnosti

opportunity

28. 1. 2009 19:42
Jakou máte chladničku?

"Položte na plech a ten potom vložte asi na dvacet minut do chladničky."

0 0
možnosti