- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zapálené brambory = nejlepší na světě
Možno najít v každém dobrém českém i zahraničním vyhledávači.
Stačí zadat heslo:
"zapálené brambory"
a zaručeně se potrháte smíchy
Když někdo učí dělat takové základní jídlo jako řízek, mohl by naučit i maso osolit, to osolené vajíčko to asi nevytrhne
Uvedený postup nesplňuje inzerovanou výhodu o větší nadýchanosti. Zhola nic nového na starodávném postupu. Ubohý pokus strhnout pozornost. Rady jsou v diskuzi, v článku bohužel ne, mohu-li to po značné praxi prohlásit. Abych jen nekritizoval: posypte alespoň grilovacím kořením, gurmáni využijí koření z indické kuchyně.
kdyz jsme byli posledne ve Vidni, navstivili jsme jednu malickou Schnitzel Stüberl par kroku od naseho hotelu. Rizky, ktere nam majitel a kuchar v jedne osobe serviroval, byly vubec nejlepsi jake jsme kdy jedli. Kdyz jsme se tam behem naseho pobytu vratili potreti, manzelka se s moji tlumocnickou pomoci dala do reci s majitelem. On ji poradil, aby si udelala specielni strouhanku: jenom vnitrek bileho chleba, zadne kurky a dobre prosat aby to bylo jemne.
Kdysi jsem v rakouské restauraci pracovala. Řízky jsme nesmažili na oleji, nýbrž na pořádně rozpáleném sádle (vyšší teplota), tuku bylo v hluboké pánvi tolik, aby se v něm řízek sám obrátil, a nakonec jsme okraje řízku potřeli rozpuštěným máslem kvůli chuti. Strouhanku jsme používali obyčejnou.
Hned jsem si ho vyzkoušela. Jen více takových novinek. Manžel si pochvaloval nadýchané řízečky. Za odměnu byl i sex. Děkuji
Ještě bych dodala, že nevím v čem je ta orginalita tohoto receptu, když je o křehkých řízečcích celý článek. Nějak se živít musíme.
Tento "recept" se tu uz jednou objevil v uplne stejnem zneni :)) (pamatuju si to podle toho "Vhoďte do oleje drobečky strouhanky, abyste zjistili, jestli je už správně rozehřátý.".. to mi prislo nejvic uhozeny).... jen nevim, kdy presne to bylo (mozna par mesicu zpatky, mozna i rok, fakt nevim). A tenkrat se tady objevila podobna diskuze (=recept na RIZKY??? wtf). Takze jen redaktor/ka editoval/a datum... tomu rikam recyklace
to jako je silvestr
recept na obyčejný řízky
komu to je určený
Rozšlehaná vejce se špetkou soli - a jinak se ty řízky nesolí? Tak to musí být opravdu pochoutka, zvláště s tím "zeleným" salátem.
Jsou to snad vepřové řízky a ne zvěřina!
Měkkost závisí na prudkosti smažení, dá se vylepšit přikrýváním pánve poklicí, nebo uložením do horké trouby s teplou vodou "vedle".
Vepřové nakládá do mléka a jogurtu snad jenom blázen. Jestli vadí ta "pachuť", tak si kup kuře a nebo rovnou skopový a bude ti vepřový vonět.
A laskavě nedělej z rubriky pro ženy rubriku pro slepice.
To je jako bych napsal CHCETE- LI, ABY BYL ČAJ HORKÝ A TMAVÝ, PORADÍME VÁM! ZALEJTE HO VŘÍCÍ VODOU!