Ona

Diskuze

Nadýchané řízky

Jak na to, aby křehký, křupavý a zlatý obal skrýval i vláčné a šťavnaté maso? My vám to tajemství odhalíme!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toník

24. 2. 2009 9:38
vyníkající kořeníčko s humorem

Zapálené brambory = nejlepší na světě

Možno najít v každém dobrém českém i zahraničním vyhledávači.

Stačí zadat heslo:

"zapálené brambory"

a zaručeně se potrháte smíchy ;-D

0 0
možnosti

lenice

26. 1. 2009 16:14
Co takhle osolit?

Když někdo učí dělat takové základní jídlo jako řízek, mohl by naučit i maso osolit, to osolené vajíčko to asi nevytrhne ;-D

0 0
možnosti

Vařím30let

26. 1. 2009 14:25
Žádná nadýchanost

Uvedený postup nesplňuje inzerovanou výhodu o větší nadýchanosti. Zhola nic nového na starodávném postupu. Ubohý pokus strhnout pozornost. Rady jsou v diskuzi, v článku bohužel ne, mohu-li to po značné praxi prohlásit. Abych jen nekritizoval: posypte alespoň grilovacím kořením, gurmáni využijí koření z indické kuchyně.

0 0
možnosti

captain cook

25. 1. 2009 5:42
krehke rizky ve Vidni

kdyz jsme byli posledne ve Vidni, navstivili jsme jednu malickou Schnitzel Stüberl  par kroku od naseho hotelu. Rizky, ktere nam majitel a kuchar v jedne osobe serviroval, byly vubec nejlepsi jake jsme kdy jedli. Kdyz jsme se tam behem naseho pobytu vratili potreti, manzelka se s moji tlumocnickou pomoci dala do reci s majitelem. On ji poradil, aby si udelala specielni strouhanku: jenom vnitrek bileho chleba, zadne kurky a dobre prosat aby to bylo jemne.

 

0 0
možnosti

wandering star

25. 1. 2009 21:18
Re: krehke rizky ve Vidni

Kdysi jsem v rakouské restauraci pracovala. Řízky jsme nesmažili na oleji, nýbrž na pořádně rozpáleném sádle (vyšší teplota), tuku bylo v hluboké pánvi tolik, aby se v něm řízek sám obrátil, a nakonec jsme okraje řízku potřeli rozpuštěným máslem kvůli chuti. Strouhanku jsme používali obyčejnou.

0 0
možnosti

maud

25. 1. 2009 2:51
Tak to je super recept.

Hned jsem si ho vyzkoušela. Jen více takových novinek. Manžel si pochvaloval  nadýchané řízečky. Za odměnu byl i sex. Děkuji

0 0
možnosti

maud

25. 1. 2009 10:11
Re: Tak to je super recept.

Ještě bych dodala, že nevím v čem je ta orginalita tohoto receptu, když je o křehkých řízečcích celý článek.  Nějak se živít musíme.

0 0
možnosti

sqelaklarka

24. 1. 2009 23:42
ne poprve..

Tento "recept" se tu uz jednou objevil v uplne stejnem zneni :)) (pamatuju si to podle toho "Vhoďte do oleje drobečky strouhanky, abyste zjistili, jestli je už správně rozehřátý.".. to mi prislo nejvic uhozeny).... jen nevim, kdy presne to bylo (mozna par mesicu zpatky, mozna i rok, fakt nevim). A tenkrat se tady objevila podobna diskuze (=recept na RIZKY??? wtf). Takze jen redaktor/ka editoval/a datum... tomu rikam recyklace ;-D

0 0
možnosti

franta_straka_unban

24. 1. 2009 0:05
co to?

to jako je silvestr?8-o

recept na obyčejný řízky?;-D;-D;-D

komu to je určený?8-o

0 0
možnosti

Pas_telka

23. 1. 2009 19:32
Hm...

Rozšlehaná vejce se špetkou soli - a jinak se ty řízky nesolí? Tak to musí být opravdu pochoutka, zvláště s tím "zeleným" salátem. :-P

0 0
možnosti

Dadi

23. 1. 2009 16:27
Také zírám!

Jsou to snad vepřové řízky a ne zvěřina!

Měkkost závisí na prudkosti smažení, dá se vylepšit přikrýváním pánve poklicí, nebo uložením do horké trouby s teplou vodou "vedle".

Vepřové nakládá do mléka a jogurtu snad jenom blázen. Jestli vadí ta "pachuť", tak si kup kuře a nebo rovnou skopový a bude ti vepřový vonět. 

A laskavě nedělej z rubriky pro ženy rubriku pro slepice.

0 0
možnosti

_m-

23. 1. 2009 16:30
Re: Také zírám!

Nebo malinko česneku.

0 0
možnosti

Kleki Petra

23. 1. 2009 12:24
Éééééé... co to? Autor(ka) se zbláznil(a)?

8-o8-o;-D To je jako bych napsal CHCETE- LI, ABY BYL ČAJ HORKÝ A TMAVÝ, PORADÍME VÁM!  ZALEJTE HO VŘÍCÍ VODOU!!

0 0
možnosti