Diskuze

Nadýchané řízky

Jak na to, aby křehký, křupavý a zlatý obal skrýval i vláčné a šťavnaté maso? My vám to tajemství odhalíme!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toník

24. 2. 2009 9:38
vyníkající kořeníčko s humorem

Zapálené brambory = nejlepší na světě

Možno najít v každém dobrém českém i zahraničním vyhledávači.

Stačí zadat heslo:

"zapálené brambory"

a zaručeně se potrháte smíchy ;-D

0 0
možnosti

lenice

26. 1. 2009 16:14
Co takhle osolit?

Když někdo učí dělat takové základní jídlo jako řízek, mohl by naučit i maso osolit, to osolené vajíčko to asi nevytrhne ;-D

0 0
možnosti

Vařím30let

26. 1. 2009 14:25
Žádná nadýchanost

Uvedený postup nesplňuje inzerovanou výhodu o větší nadýchanosti. Zhola nic nového na starodávném postupu. Ubohý pokus strhnout pozornost. Rady jsou v diskuzi, v článku bohužel ne, mohu-li to po značné praxi prohlásit. Abych jen nekritizoval: posypte alespoň grilovacím kořením, gurmáni využijí koření z indické kuchyně.

0 0
možnosti

captain cook

25. 1. 2009 5:42
krehke rizky ve Vidni

kdyz jsme byli posledne ve Vidni, navstivili jsme jednu malickou Schnitzel Stüberl  par kroku od naseho hotelu. Rizky, ktere nam majitel a kuchar v jedne osobe serviroval, byly vubec nejlepsi jake jsme kdy jedli. Kdyz jsme se tam behem naseho pobytu vratili potreti, manzelka se s moji tlumocnickou pomoci dala do reci s majitelem. On ji poradil, aby si udelala specielni strouhanku: jenom vnitrek bileho chleba, zadne kurky a dobre prosat aby to bylo jemne.

 

0 0
možnosti

wandering star

25. 1. 2009 21:18
Re: krehke rizky ve Vidni

Kdysi jsem v rakouské restauraci pracovala. Řízky jsme nesmažili na oleji, nýbrž na pořádně rozpáleném sádle (vyšší teplota), tuku bylo v hluboké pánvi tolik, aby se v něm řízek sám obrátil, a nakonec jsme okraje řízku potřeli rozpuštěným máslem kvůli chuti. Strouhanku jsme používali obyčejnou.

0 0
možnosti

maud

25. 1. 2009 2:51
Tak to je super recept.

Hned jsem si ho vyzkoušela. Jen více takových novinek. Manžel si pochvaloval  nadýchané řízečky. Za odměnu byl i sex. Děkuji

0 0
možnosti

maud

25. 1. 2009 10:11
Re: Tak to je super recept.

Ještě bych dodala, že nevím v čem je ta orginalita tohoto receptu, když je o křehkých řízečcích celý článek.  Nějak se živít musíme.

0 0
možnosti

sqelaklarka

24. 1. 2009 23:42
ne poprve..

Tento "recept" se tu uz jednou objevil v uplne stejnem zneni :)) (pamatuju si to podle toho "Vhoďte do oleje drobečky strouhanky, abyste zjistili, jestli je už správně rozehřátý.".. to mi prislo nejvic uhozeny).... jen nevim, kdy presne to bylo (mozna par mesicu zpatky, mozna i rok, fakt nevim). A tenkrat se tady objevila podobna diskuze (=recept na RIZKY??? wtf). Takze jen redaktor/ka editoval/a datum... tomu rikam recyklace ;-D

0 0
možnosti

franta_straka_unban

24. 1. 2009 0:05
co to?

to jako je silvestr?8-o

recept na obyčejný řízky?;-D;-D;-D

komu to je určený?8-o

0 0
možnosti

Pas_telka

23. 1. 2009 19:32
Hm...

Rozšlehaná vejce se špetkou soli - a jinak se ty řízky nesolí? Tak to musí být opravdu pochoutka, zvláště s tím "zeleným" salátem. :-P

0 0
možnosti

Dadi

23. 1. 2009 16:27
Také zírám!

Jsou to snad vepřové řízky a ne zvěřina!

Měkkost závisí na prudkosti smažení, dá se vylepšit přikrýváním pánve poklicí, nebo uložením do horké trouby s teplou vodou "vedle".

Vepřové nakládá do mléka a jogurtu snad jenom blázen. Jestli vadí ta "pachuť", tak si kup kuře a nebo rovnou skopový a bude ti vepřový vonět. 

A laskavě nedělej z rubriky pro ženy rubriku pro slepice.

0 0
možnosti

_m-

23. 1. 2009 16:30
Re: Také zírám!

Nebo malinko česneku.

0 0
možnosti

Kleki Petra

23. 1. 2009 12:24
Éééééé... co to? Autor(ka) se zbláznil(a)?

8-o8-o;-D To je jako bych napsal CHCETE- LI, ABY BYL ČAJ HORKÝ A TMAVÝ, PORADÍME VÁM!  ZALEJTE HO VŘÍCÍ VODOU!!

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Největší mýty o zubní hygieně, kvůli kterým si můžete zničit chrup

20. dubna 2024

Možná si myslíte, že se v péči o zuby orientujete dost dobře, přesto v této oblasti stále ještě...

Sexy, průhledné i s rozparkem. Šaty pomsty zvedají slavným ženám sebevědomí

24. dubna 2024

Co udělá žena, když se jí nedaří nebo ji zradí muž? Změní účes nebo si pořídí nové šaty. Róby,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Příběh Miloše: Mám podezření, že třetí dítě není moje, manželka to popírá

22. dubna 2024

Rodina pro mě byla vždycky na prvním místě. Moje žena si ani nedovede představit, jak je...

Mladá maminka se proměnila k nepoznání, vsadila na jiný životní styl

24. dubna 2024

Devětadvacetiletá Indya Agosová z Texasu vážila sto sedmnáct kilo, když se rozhodla pro životní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Záhady špatného trávení. Kdy už potíže signalizují nádor, vysvětluje lékař

19. dubna 2024

Premium Pocit plnosti, plynatost, jindy zácpa. Tyto příznaky mohou být způsobeny problémy s tlustým...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

25. dubna 2024

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií....

Život s nemocí ALS. Prvním příznakem bylo mluvení nosem, vzpomíná Josef

25. dubna 2024

Ještě před pár lety pracoval třiapadesátiletý Josef v telekomunikační společnosti jako vedoucí...

Krásu dnes určuje Instagram, za nás byly úpravy tabu, říká Taťána Kuchařová

25. dubna 2024

Premium Před osmnácti lety jí posadili na hlavu ikonickou modrou korunku, letos její triumf v soutěži Miss...

Dříve měly modelky charisma, dnes je vše plytké a instantní, říká hledačka talentů

24. dubna 2024

Premium Krása je velmi diskutabilní a individuální pojem, tvrdí Milada Karasová, která pro svět modelingu...