Diskuze

Loštická česnečka

Ačkoli tvarůžkům přísluší přídavné jméno "olomoucké", ve skutečnosti pocházejí z vesnice Loštice. A takhle tam vaří česnečku. Jako vyprošťovák funguje spolehlivě!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

m.m.

4. 1. 2009 12:47
Milush

Loštice jsou město né vesnice!

0 0
možnosti

Petr

4. 1. 2009 10:08
Měkké brambory

"Do většího hrnce vhoďte slaninu, nechte ji

trochu vypéct, pak přidejte kolečka cibule, osmahněte je dozlatova a

zalijte asi 1,5 litru vody. Přidejte kmín, symbolicky osolte a vařte,

až budou brambory měkké."

Rad bych upozornil, že při přesném dodržení popsaného postupu mohu vařít třeba týden, a brambory stejně měkké nebudou.

0 0
možnosti

captain cook

4. 1. 2009 11:24
Re: Měkké brambory

;-D;-D

symbolicke brambory?A co vlastne znamena symbolicky osolit?

Ja mam pravou ceskou cesnecku rad, babicka mi musela poslat svuj recept do zamori. Doma ji varime hlavne v zime kdyz se kolem couraji kdejake rymy a chripky. Prava cesnecka je medicina, ktera zazene boleni v krku, ale s temi syrecky se mi to nezda. To asi zazene nejen bacily, ale i lidi.;-D.

0 0
možnosti

Lukáš

4. 1. 2009 9:40
Loštická Česnečká

Chtěl jsem upozornit autora článku že Loštice není vesnice ale nekolik stoleti město jinak dobrý recept to opravdu je.!

0 0
možnosti

wandering star

4. 1. 2009 7:11
Též se doporučuje uvařit manželovi

před odchodem na konzultaci s atraktivní kolegyní.

0 0
možnosti

sugoll

3. 1. 2009 18:22
Žádám omluvu autora článku

Loštice nejsou vesnice, ale město [>-]

0 0
možnosti