Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Rizoto s houbami a sýrem

Místo polévky se v Itálii setkáte s "primi piatti" neboli "vstupními jídly". Rýže v rizotu by, podobně jako těstoviny, měla být vláčná, ale ne rozvařená.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Wes Parmalee

!!!

Dnes jsem měl normální rizoto. Nebylo špatné, ale tohle vypadá nádherně...

0/0
12.11.2008 17:50

roedor

Tohle rizoto je prostě vynikající!

Doporučuju;-)

0/0
12.11.2008 10:56







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.