Diskuze

Bramborové řízky

K řízku jsou brambory skvělé, ale možná mu někdy závidí vedoucí úlohu. Proto jsme to obrátili a ze skromné přílohy udělali hlavní hvězdu!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

12. 11. 2008 19:08
my kupujeme

 brambory jenom z Nemecka.dokonce si pro ne jezdime primo do Bavorska.jsme ze z Plzne,takze to mame kousek.ceske brambory bychom uz nepozreli.kdyz manzelka jeste kojila nase dvojcata,tak jim davala i bramborovou kasi z ceskych brambor a deti ji odmitali.navic zvraceli,osypavali se pupinkama a take jim vypadavaly vlasky a zoubky.hodne jsem nad tim premyslel a napadlo me tedy zkusit brambory nemecke.a ejhle-deti se po nich mohli utlouct.najednou zacali rychleji rust,vlasky i zoubky jim rostly trikrat rychleji,nez u jinych deti.dokonce zacali sami chodit a kristynka uz rekla i svoje prvni slovo,tedy tri slova-blamboly z nemetka...........myslim si proto,ze bychom nemeli jiz ceske brambory vubec jist a kupovat vyhradne brambory z nemecka.

0 0
možnosti

matysek-k

17. 11. 2008 14:23
Re: my kupujeme

brambor je několik typů a nemyslím, že by v Německu pěstovali lepší....no je to asi jako v Pelíškách:" mám 2 krabičky sirek, naprosto totožné. Jedna je americká a jedna je ruská, kterou si vybereš?" :-P

0 0
možnosti

jiřina bohdalová

7. 11. 2008 10:58
bramborové řízečky

:-);-D:-)mohou být bezvadné

0 0
možnosti

Zuzana

7. 11. 2008 7:57
Brambory uvařte ...

Já brambory běžně vařím ve slupce. Jinak mi v receptu chybí, že je mám předem oškrabat. Nebo někdo kupujete brambory již oškrabané?

0 0
možnosti

vymrzovac

6. 11. 2008 13:58
perfektní! řízky z brambor.....s bramborama

....a jako svačinu bych dal chléb s houskou!:-/

0 0
možnosti

Wendolene

5. 11. 2008 23:44
Obalovat neco v kukuricnych lupincich je perverzni

Kdyz uz, tak to aspon umelte, jinak je to priserne tvrdy obal, smazena brambora v kukurici, to ma byt jidlo?

Radeji si dejte rizky houbove nez tohle veledilo.

0 0
možnosti

Hana Cizkova

5. 11. 2008 17:41
Bramborove rizky

Proc by mel byt rizek jenom z masa? Je preci dobre mit na vyber. ;-) Treba priste bude recpt na houbove rizky...

0 0
možnosti

belgian chocolate

5. 11. 2008 20:22
Re: Bramborove rizky

výběr je výběr, já třeba ráda tempuru, což je taky takový řízek, ale obalovat brambory, to už můžete rovnou dělat řízek z krajíce chleba.

0 0
možnosti

belgian chocolate

5. 11. 2008 14:58
smažené brambory s kukuřicí

opravdu výživné

0 0
možnosti

king

5. 11. 2008 13:04
tohle

Rizek ma byt z masa a ne nejakej podvod!

0 0
možnosti

Alex

5. 11. 2008 11:52
Chybí tam detail

V odstavci 1. má být zřejmě "...  nakrájejte na kolečka, (posolte a přitiskněte...)..."

0 0
možnosti