Diskuze

Jste čokoholici? Máme pro vás ty nejlepší recepty

I když lékaři závislost na čokoládě stále neprokázali, spousta z nás ji považuje za drogu s velmi vysokou návykovostí. Pro stejně postižené jsme s láskou připravili tento čokoládový speciál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Makrelka

16. 11. 2008 17:15
fantasie

dobrý den,

včera jsme měli kolaudaci bytu a tak jsem se rozhodla dělat čokoládový dort s hruškama a hoblinkama... je úžasný a všichni ho chválili... jen pokud mohu doporučit, dejte trošku více másla protoze ja dala přesne a drobil se  a první korpus jsem mela při manipulaci na pet dílů... druhy uz byl v pořádku :)

Přeji krásné pečení:)

0 0
možnosti
JD

čoko

4. 11. 2008 7:00
*

čokoholici snad čokofilové.

0 0
možnosti

dagi

3. 11. 2008 7:33
Sticky toffee pudding

Odporucam vygooglit "sticky toffee pudding" - anglicka specialita, vyborny kolac s polevou, proste mnamka, no!

0 0
možnosti

Blanka

2. 11. 2008 17:31
Nic nového pod sluncem

Nechápu jak někdo, kdo používá kupovanou čokoládovou (nebo spíš takzvaně čokoládovou) polevu, se může považovat za odborníka na čokoládu.

0 0
možnosti
JN

3. 11. 2008 13:43
Re: Nic nového pod sluncem

a ty si tu čokoládu vyrábíš, experte? Já si teda kvalitní čokošku kupuju:-P

0 0
možnosti
MM

palmic

2. 11. 2008 2:00
Kruci tak na tohle se kouknu ve 2 v noci

mno jeste ze nemam doma sladkosti :-)

0 0
možnosti
M

Matysek.

1. 11. 2008 20:16
Už k tomu chybí jen dieta pro ženy

0 0
možnosti

M

1. 11. 2008 18:04
gurmáský orgasmus

:-P

0 0
možnosti
JD

kuchtík

3. 11. 2008 7:34
Re: gurmáský orgasmus

gurmetský

0 0
možnosti

Archivní Don Simón

1. 11. 2008 17:10
nejni tý whisky škoda?

to je snad lepčí ji vychrupnout.... ale co, tolik toho zase tam dávat nemusíme, půl litru zcela postačí.:-P

0 0
možnosti
S

serminka

1. 11. 2008 12:49
diky

Miluji čokoládu, děkuji za inspiraci

0 0
možnosti

petr

1. 11. 2008 9:07
Třtinový cukr

To by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi čistým třtinovým a čistým řepným cukrem, když obojí je skoro 100% sacharoza. To mě připadá jako rada, aby trouba byla vyhřátá proudem z větrných elektráren. :-)

0 0
možnosti