- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
dobrý den,
včera jsme měli kolaudaci bytu a tak jsem se rozhodla dělat čokoládový dort s hruškama a hoblinkama... je úžasný a všichni ho chválili... jen pokud mohu doporučit, dejte trošku více másla protoze ja dala přesne a drobil se a první korpus jsem mela při manipulaci na pet dílů... druhy uz byl v pořádku :)
Přeji krásné pečení:)
Odporucam vygooglit "sticky toffee pudding" - anglicka specialita, vyborny kolac s polevou, proste mnamka, no!
Nechápu jak někdo, kdo používá kupovanou čokoládovou (nebo spíš takzvaně čokoládovou) polevu, se může považovat za odborníka na čokoládu.
a ty si tu čokoládu vyrábíš, experte? Já si teda kvalitní čokošku kupuju
mno jeste ze nemam doma sladkosti
to je snad lepčí ji vychrupnout.... ale co, tolik toho zase tam dávat nemusíme, půl litru zcela postačí.
To by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi čistým třtinovým a čistým řepným cukrem, když obojí je skoro 100% sacharoza. To mě připadá jako rada, aby trouba byla vyhřátá proudem z větrných elektráren.