Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Guláš s čepicí z listového těsta

"Poklička" z listového těsta není pouhou ozdobou - má také svůj účel: maso pod ní je měkoučké, jak jen dušené maso může být, ale díky otvorům v těstě zároveň propečené.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lucianka

Na pomerančový karamel: ???

Co?????????????????????????

0/0
31.10.2008 20:13

belgian chocolate

Re: Na pomerančový karamel: ???

to je přece světové, ne? nebo to třeba zbylo od minulého recepisu na crepes Suzette, které ovšem opomněli flambovat.

buďme rádi, že tam ještě nepřidali olivy a kiwi.

0/0
31.10.2008 21:03

no mě klepne, voni mažou i diskuzi pod receptem

OMG, žádný sprostý slovo ani urážka, jen pouhé konstatování, že je to recept okopírovaný z Apetitu, 4 roky starý. Už vážně jděte doněkam!(Y)

0/0
31.10.2008 12:59

*J

Reklama

na konservovaná rajčata*Blé*Prý nezávislé noviny*

0/0
31.10.2008 8:30

Minx

Re: Reklama

Je to převzatý z časopisu Apetit, ty trdlo. A jestli ti nevoněj skvělá pyré a rajčata, zůstaň si u kečupu jako doteď.

0/0
31.10.2008 10:07







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.