Diskuze

Konec náročnému vyvařování. 12 tipů na rychlá jídla

Rychlé večeře či obědy zvládnete připravit, i když vaření nechcete obětovat moře času. V kuchyni můžete vytvořit pravé skvosty a s rychlými a jednoduchými recepty nejen na obědy a večeře budete slavit zaručený úspěch.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sonya

27. 10. 2008 0:08
No nevim...

Me tyhle recepty zas tak rychle neprijdou. Polovina z nich se musi pomerne dlouho pect nebo varit. At se na me nikdo nezlobi, ale jidlo, ktere se musi 20 minut prirpavovat a pak hodinu pect, bych nepojmenovala jako "rychle hotove". Stejně dlouhio potrvá udělat pár přírodních řízků a dat je pak na chvíli péct do trouby ve vlastní šťávě :) A rychljší je upéct kuře - pripravit ho na peceni trva 5 minut a upecene je za nejakych 40-50 (podle velikosti). V remosce rychleji. R^

0 0
možnosti

Algida

25. 10. 2008 17:06
To je sice hezke, ale moje rodina by mela hlad

vetsina tech receptu jsou spis predkrmy. Ty kovbojske fazole, to je uz lepsi otevrit konzervu Trencarske parky s fazulou a k tomu chleb.;-D Brambory se syrem jsou jednohubka. Neni tam dost masa, prominte, ale my jsme doma masozravci. Kdyz chci neco rychleho, tak udelam spagety po milansku, osmazim kureci prsa , uvarim spagety, atd. Je to rychle a dobre. Rybi file a varene brambory netrvaji dlouho. Pokud chcete minutky, nechte se radeji inspirovat kdejakou restauraci. Koneckoncu i ten smazeny syr netrva tak silene dlouho. Jde jen o to trosku se snazit. Ja varim porad a rada a muj muz by ohrnul nos nad timto jidelnickem, uprene se na me zadival a zeptal se: A ted mi rekni, kde je maso?

0 0
možnosti

Janca

25. 10. 2008 17:14
Re: To je sice hezke, ale moje rodina by mela hlad

souhlasím,taky jsem masožravec a tohohle se opravdu nenajím ani já a už vůbec né můj přítel...

0 0
možnosti

jarka

25. 10. 2008 7:04
fajn

 

  dost dobré, pokračujte

0 0
možnosti

jarka

25. 10. 2008 7:03
prima

0 0
možnosti

Frank Drebin

24. 10. 2008 20:37
A kde je dneska "gastrosexuál" ?

0 0
možnosti

Hucul

24. 10. 2008 16:59
Ja prave navarila za pet minut.

Vytahla jsem z lednicky plisnovy salamek, nejakej lepsi sejra, susenou sunku a lahev vina a umyla k tomu misku redkvicek.

0 0
možnosti

V

24. 10. 2008 17:09
Re: Ja prave navarila za pet minut.

slint slint, to bych si taky dala libit.

0 0
možnosti

jean

24. 10. 2008 14:48
"Žena v kuchyni"

tak u týhle fotky mi tak zaskočilo, že sem myslela, že to nerozdejchám. Prosím redakci, aby příště upozornila na takovej kameňák;-D

0 0
možnosti

Gedes

24. 10. 2008 16:48
Re: "Žena v kuchyni"

R^ presne...:-)ta fotka me taky dostala... asi si zalozim noviny... a budu tam psat podobny clánky a fotky stahovat na netu

0 0
možnosti

bejby

24. 10. 2008 13:40
spaghetti aglio e olio

s chilli papričkou? proč to? dá se přidat cokoliv, ale základní recept je česnek + olivový olej + sůl

0 0
možnosti

mr.richard

26. 10. 2008 11:05
Re: spaghetti aglio e olio

jistěže tam patří pepperoni, bejby!;-)

0 0
možnosti

XXL

24. 10. 2008 13:40
Co kromě kuchařky si otevřít učebnici češtiny pro 5. třídu

Myslím tím autorku. Filety s bramborami? Hovorově by bylo s bramborama. Spisovným jazykem s brambory, od podst. jména brambor. Jídlo se podává s brambory.

Brambora je možná taky spisovný výraz, ale nepoužívá ve spojení s jídlem. Ale možná se mýlím a autorka zná česky lépe...

0 0
možnosti

brekeke

24. 10. 2008 13:53
Re: Co kromě kuchařky si otevřít učebnici češtiny pro 5. tří

8-ozná česky, hmmm. Češtin být tvůj kobyl, co?:-P

0 0
možnosti

vymrzovac

24. 10. 2008 12:20
a tomu,slečno,říkáte rychlá jídla?

rychlé jídlo trvá 10-15minut,což je většinou doba na uvaření přílohy. Vše ostatní jako minutka na pánviRv

0 0
možnosti