Ona

Diskuze

Podzimní kuchařka: naučíme vás připravovat zvěřinu

Začíná sezona divočiny, přípravy masa se ale nemusíte bát – podle našich receptů se do srnčího můžete pustit, i když se považujete za kuchaře začátečníky. Naučíme vás připravit také kaštanové pyré, které z české kuchyně načas zmizelo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirik1980

28. 10. 2008 0:46
Ceny

Doporučuji vám také uvést kolik stojí zvěrína. Je velký rozdíl mezi srnčím, jelením a kančím nebo daňčím masem.Pokud někdo máte zájem o fajn recept klidně napište.

0 0
možnosti

keepa

26. 10. 2008 10:29
protoze

to odjakziva je pyre. prababicka delaal kastanove pyre, babicka, mama etc, nikdy kastanovou kasi;-) kdo by to taky jedl, kdyz je to pyre:-P

0 0
možnosti

cote d'or

25. 10. 2008 20:24
a když kaštanovou kaši (proč pyré?) nezmršíte

vanilkou a cukrem, můžete je použít jako nádivku do vepřové panenky, což je pokrm bohů

0 0
možnosti