- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jako stvořené pro obratné dětské nožičky. Za deset minut se dá bez nádobí dlabat.
http://www.apetitonline.cz/recept/798/nalozena_bila_ryba.html
Taky mi ten výběr připadá trochu mimo, nějak si (radši) nedovedu představit, jak takováhle tučná bahenní ryba v této úpravě chutná.
složity a blbý recept se spoustou zasraného nádobí, lepší jsou peruánské Seviches, naložit na kostky nebo proužky nakrájenou bílou ryby na filety do šťávy z limetek, trochu osolit, přidat hodně pepře a na kolečka nakrájenou cibuli a za 10 hodin už se dají jíst tyto vynikající syrové ryby a nemusí se čekat 2 dny
Kde je topečení?
Mimochodem - skoro stejný recept jsem četla asi před 2ma týdny jinde a taky tam měli to pečení - iDnes opisuje i s chybami.
jako ještě horkou nebo vychladlou?