Diskuze

Vyzkoušejte mexickou kuchyni a dejte si masové tortilly

Bez nejrůznějších placek si mexickou kuchyni ani nedokážeme představit. Masová náplň vtipně (a ekonomicky) využívá předního hovězího; podušení v pikantní směsi mu dodá správný říz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cote d'or

10. 9. 2008 20:49
vařené hovězí?

co takhle to pomlít a osmažit?

0 0
možnosti

pepa

10. 9. 2008 15:49
reklama

Že  by  reklama  na  koření ,  dost  průhledné .  Přidáme  směs mex.  koření   (například Fajita Seasoning Mix),

0 0
možnosti

BAryk

10. 9. 2008 10:37
Mexico

Ja mam nejradsi tohle - cca. 500g kurecich prsicek nakrajejte na prouzky cca. 1cm siroke a 5cm dlouhe. Dejte je do misky (ne kovove). Na ne vymackejte stavu ze dvou limetek, a nastrouhejte tam i limetkovou kuru, pridejte dve lzice piskoveho cukru, jednu lzicku mlete skorice, pul lzicky mleteho chilli, dve lzice suseneho oregana a vse radne zamichejte, aby se chute spojily. Idealni je nechat pres noc odlezet v lednici, ale v pripade nouze staci nechat v lednici jen cca. hodinu.

Pak si pripravte na pulkolecka nakrajene dve vetsi cibule a take na prouzky cca. 0,5cm silne barevne papriky.

 

0 0
možnosti