Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jablkový koláč

Tenhle původně francouzský hit prostě musíte mít ve svém repertoáru! Příprava nezabere moc času a je jednoduchá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Mat_Hawk

zdá se mi to?

nebo je to opravdu nějak připálené? a mimochodem, kde je skořice? možná mají Francouzi jiné chutě, ale moje středoevropská chuť si nějak nedovede představit jablko bez skořice...

0/0
1.9.2008 9:25

roedor

Re: zdá se mi to?

to si dáváš do jablečnýho moštu skořici8-o?:-P A kombinaci dobrý sýr + jablko by si skořicí zabil. Chce to trošku nadhledu a chuti experimentovat, než se držet jen tradičního (rakouskýho:-)) štrůdlu

0/0
1.9.2008 12:14

Mat_Hawk

Re: Re: zdá se mi to?

jablečný mošt nevypiju ani v sebeobraně.  Prostě se jen domnívám, že jabko a skořice je božská kombinace, které se máloco vyrovná. K sýru mám radši hrušky a hrozno, to je celé...

0/0
1.9.2008 13:10







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.