Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Tradiční čínské taštičky z pařeného těsta

Čínská kuchyně nezná něco, jako je v Česku knedlo-vepřo-zelo, tedy jedno nejznámější jídlo. Pro každou oblast země je typický jiný pokrm. Následující recept se však vaří po celé zemi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

palok59

recept

no nevím, na mě to působí docela zajímavě a jednoduše - asi to zkusím. Jenom mám trošku pochybnosti, že 8 minut v páře stačí na úpravu mletého masa v taštičce.

0/0
6.8.2008 11:50

svarak z krabicoveho vina

Re: recept

Když vařím pelmeni, tak je taštička ve vodě taky jen pár minut a vždy je uvařené. Jde i o to, že se vaří malé množství, ne celá kýta...

Recept je to zajímavý, ale jako většina čínských jídel vypadá dost mastně. Asi si z něj vemu to pařené těsto a nádivku uděláme méně tučnou a bez Glutasolu...Rv

0/0
6.8.2008 16:51

svarak z krabicoveho vina

Průhledné PR

Zajímavé, na odkazu pod článkem jsem tento recept nenalezl, jen jakési placené kurzy čínské kuchyně. :-/

0/0
6.8.2008 9:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.