Ona

Diskuze

Sele na rožni podle receptu středověké krčmy

Tentokrát jsme pro vás připravili recept na rožnění rovnou celého selete. A navíc podle receptu středověké krčmy. Dobrou chuť vám přeje šéfkuchař krčmy Jiří Kolbaba.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ben

25. 9. 2008 18:54
tak tohle je fakt hustý...

tak jsem zabrouzdal nějakým omylem na tuto stránku a jsem mirně řečeno vyjeven... a hladov zároveň, ani mne tak moc nezajímá názor na dětěnickou krčmu - ale rád se tam podívám...spíše bych chtěl vědět,jak přesně připravit ten nálev - lák na prošpikování nebohého selátka ( a co mamuti kdysi dávno..) a co s tím dál,protože tento návod je pro laika asi k ničemu,nemám - li  tam přesné dávky...?

0 0
možnosti

leguan.cz

21. 7. 2008 15:34
mam hlad

0 0
možnosti

Kleki Petra

21. 7. 2008 11:21
Mám moc rád masíčko.

U dobré pečínky by mně nevadilo ani sledování dokumentárního filmu o všedním dni zaměstnance jatek.

0 0
možnosti

BBarret

21. 7. 2008 11:52
0 0
možnosti

romsky aktivista

21. 7. 2008 10:43
je zajimave, kolik se zde seslo bojovniku

proti masozravectvi. Vsechny prispevky jsou si dost podobne, jako by je psal jeden a tyz naruseny clovek - zadne argumenty pro a proti, jen hrani na city. Sabotujete si svou vlastni praci blbci. Jestlize chcete bojovat proti jezeni zvirat, zvolte jinou formu, takhle jste akorat k smichu ;-D

0 0
možnosti

poupátko luční

21. 7. 2008 0:35
když ty řízečky nebo takový to selátko tak moc chutná

tak tady jsem také našlo krásnou muziku při humání přípravě řízečků

http://www.youtube.com/watch?v=bWYeGP7xirc

0 0
možnosti

Zdena Svěřák

20. 7. 2008 23:38
Aby dětičky věděli, jak řízečky přicházejí na talířek

http://www.youtube.com/watch?v=K2mS4BYwlNQ

0 0
možnosti

Zdena Svěřák

20. 7. 2008 23:45
Re: Aby dětičky věděli, jak řízečky přicházejí na talířek

Prasátku se jaksi nechce na řížečky, tak stříká krev a nechce umřít jako ten mladej ruskej vojáček, co ho na tom videu v Čečně podřezali a chudák stále sebou kopal, kopal  anebo ti Talivbánci, když řezali tu hlavu amíkovi..ale co se dá dělat, takovej řízeček nebo jelítko je pošušnáníčko...no a co?

0 0
možnosti

Zdena Svěřák

20. 7. 2008 23:28
0 0
možnosti

Archimedes

20. 7. 2008 23:20
Stredoveka krcma? Ani omylem.

To, co predvadi v Detenicich, nema se stredovekou krcmou nic spolecneho... Ale pokud chcete vedet, jak posezeni v takove krcme urcite NEvypadalo, racte si poslouzit.

0 0
možnosti

poupátko luční

20. 7. 2008 23:51
Re: Stredoveka krcma? Ani omylem.

To máš tak, lidi se bavěj rádi i s Krampolem, Novotným  a smíchem se popadaj za břicho a tleskaj do kolen, tak taková žranice ve středověku je žůžo

0 0
možnosti

bašta trochu ináč

20. 7. 2008 22:51
V malé Bytíši nad Labem maj jiný bašty - u Zbojníka Pepy

Zkuste u Zbojníka v Bytíši...maj tam speciality, mňam, mňam..To máte tak, v Hiltonu také ukážete prstíkem na pstružka v akváriu a šupky dupky ho máte za chviličku na talíři. Tak samo - je libo živou langustu, tu pěknou velikou?..a šupky dupky je na stolle.U Zbojníka Pepy je to jiný - maj klícky s pejsánky, také morčátka - mňam mňam specialita v Peru, maj tam i kočičk - pochoutka v Číně, také opičky, v Ugandě bašta, také penisy tygříků, (nebo to vobyč selátko, když už to musí bejt). Ale na dvorku maj kozlátka, zajíčky, ovečky- takovej mozeček beránka v Teheránu - voni říkáj "mazg" v polívce nebo jejich nožky "pače" s limetkou, solí, vodkou (tajně-muslimové) a s lavaschem je pochoutka, a k tomu vařený vnitřnosti ovečky, mńam mňam..ale naše hospoda Pepy Zbojníka také nezklame, opravdu nezklame. Kuřátko na grilu? Šup, Pepa utne hlavu na špalku přímo v hospodě a hodí vám to voškubaný na stůl -no a pak šupky ke grilolovacímu stolu, - samoška. Jeden bohatej tam v sobotu griloval koňskou hlavu

0 0
možnosti

bašta trochu ináč

20. 7. 2008 23:01
Re: V malé Bytíši nad Labem maj jiný bašty - u Zbojníka Pepy

pejsánek grilovanej u Pepy:...http://lemberk.vcm.cz/cestopisy/pes.jpg

penisy tygříků:...http://lemberk.vcm.cz/cestopisy/penisy.jpg

ptáčci zpěvaví, dobrou chuť...http://lemberk.vcm.cz/cestopisy/holatka.jpg...

líbezní gekové, chutnaj jak smažený brambůrky...http://lemberk.vcm.cz/cestopisy/gekoni.jpg

anebo u Pepy čerstvý želvičky s hovězími kousíčky a slimáčky s petrželí?....http://lemberk.vcm.cz/cestopisy/zelvy.jpg

0 0
možnosti

jip

20. 7. 2008 19:52
netačilo už?

Zdá se ji, že středověké krčmy mají celkem dobrý drát do redakce idnes, píšete o nich skoro denně, kdo chtěl, už tam byl, dejte nám se středověkými krčmami pokoj!! :-©

0 0
možnosti

Nestačilo!

20. 7. 2008 22:14
Re: netačilo už?

Tož, my jsme takovej hravej národ kejklířů, polykačů ohňů. šermířů a šprýmařů....

0 0
možnosti