Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Květák smažený po italsku s křupavou kůrčičkou

Hrubozrnnější krupička se postará o kypřejší obalení – a celé dílko bude po osmažení labužnicky chroupat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

KlekiPetraBílý Otec

Nechybí vám tam mouka?

Chtěl bych vidět květák, na kterém vejce s bílkem drží bez obalení v mouce.

0/0
2.7.2008 13:37

Alík

Re: Nechybí vám tam mouka?

A krupička je co...?

0/0
2.7.2008 17:29







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.