Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Variace na Reuben sendvič

Celý Balkán miluje svěží trio jogurt, okurky a česnek. V Řecku je to známá krémová omáčka tzatziki – a v Bulharsku tahle letní polévka, které se říká tarator. O parfemaci se v ní stará také čerstvý kopr.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jitulli

jaká polévka?

Možná že jsem v pondělí před polednem úplně mimo mísu, ale mohl by mi někdo z redakce vysvětlit o jaké polévce se v úvodníku píše, když pak máte recept na sendvič???? 8-o

0/0
30.6.2008 10:38

kebule

Re: jaká polévka?

to ma byt asi predkrm k tomu sendvici... btw ja osobne doporucuji puvodni recept s pastrami misto sunky...

0/0
30.6.2008 15:08







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.