Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pečené kuře s česnekem

Když chcete, aby bylo kuře co nejšťavnatější, dopřejte mu po upečení ještě symbolických dvacet minut odpočinku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jan Žižka z HK

může být dobré, ale s cibulí je lepší

;-)

0/0
18.6.2008 9:46

žbl

Re: může být dobré, ale s cibulí je lepší

na plechovce piva a to doslova ;-)R^

0/0
18.6.2008 15:11

nonick

Re: Re: může být dobré, ale s cibulí je lepší

?

0/0
19.6.2008 8:37

_m-

Re: Re: může být dobré, ale s cibulí je lepší

taky jsem to slyšela - ale přesnější recepis neznám. povídej...

0/0
19.6.2008 9:58







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.