Diskuze

Ty nejlepší jahodové šarloty a nápoje

I bez trouby můžete vyčarovat skutečný cukrářský skvost. Nepečený dort, který za své jméno vděčí anglické královně, je jednoduchý, osvěžující a chutná skoro všem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zcek

15. 6. 2008 15:10
co je reveň??

V prvním receptu říkají "+reveň". Co to proboha je??? To jsem v životě neslyšela. Jsem pekař začátečník:) Do jaké formy se to dělá? Jak se to jmenuje??? Mám zkušenost, že jestli v obchodě řeknu, že chci formu na šarloty, tak na mě budou čumět jak vrány a nebudou vědět, co to je.) Taky by mě zajímalo, kde se kupuje mascarpone a co to je:)

0 0
možnosti

Mrkficka

15. 6. 2008 15:43
Re: co je reveň??

Reven je rebarbora a udelat to muzes do dortove formy

0 0
možnosti

Ja

15. 6. 2008 6:22
Prvni recept

Ten prvni recept se mi nezda... pul litru palenky????? A v postupu to neni ani uvedeno.

0 0
možnosti