- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a kde mají vejce do těsta? to chtějí místo halušek mít kaši? chtěla bych vidět to nadšení kuchařky, která to podle tohoto "receptu" udělá, musí být vzteky bez sebe. Autoři by se měli nad sebou zamyslet anebo tuhle práci nedělat
Tak občania Čiech. Ak by ste takéto halušky dali na tanier SLOVÁKOVI, tak by ste dostali pekne po držke (medzi oči). Neserte sa do receptov, ktoré neviete ako sa robia. Iba zo seba robíte väčších debilov ako ste.
Tak takéto halušky som ešte nejedla a ani o nich nepočula.Práve som sa vrátila z MS vo varení a jedení halušiek v Tureckej. Urobte si tam výlet a všetko o našich haluškách sa tam naučíte. Majstrovstvá sveta bývajú každý rok-viď internet.
Toto co tu inzeruje jakasi panelakova kucharka,jsou rakouske SPATTZLE ,se syrovou(bryndzovou) omackou,a trochu polepsene sekanou bazalkou.Rakusaci ,i ti z Jizniho rakouska na svoje jidla nepouzivaji bazalku.Jenom pazitku.To chtela ta panelakova kucharka ty sve "Slovenske halusky"svetove a zdravotne vylepsit .Asi hodne navstevuje italske a jugoslavske pitzerie.
Tento recept nie je ani zďaleka na halušky a dokonca ani slovenské. Sú to skôr noky a nie halušky. So slovenskými haluškami to nemá nič spoločné. Maximálne bryndzu (nie brynzu), ale tá by nemala byť uvarená.
Takto se prece nedelaji. Obcas neni dobre menit stare dobre zavedene recepty, prosim...
Do pravých slovenských liptovských halušiek idú surové zemiaky,polohrubá múka,čerstvá bryndza,soľ a dozlatova upražená slaninka.A bryndza sa nepíše BRYNZA.
Tohle jídlo je možná dobré ale,halušky to nejsou .Toto podat prababičce na Slovensku za halušky tak mě žene z Michlovcú až do Holíča a to jí bylo 100let.
a ja myslela, ze se halusky jedi se slaninou, brynzou a zelim.
asi jsem pozadu.
jojo, bud odsekavame z prkenka a tim padem jsou strapate az dost a nebo je propasirujeme pres cednik s velkymi oky a to jsou taky strapate, ale nikdy se z nich neuvali testo, ktere jde krajet a bazalku, dejme tomu, ale nedelejme z toho italii :) hlavne slaninu!!!