Diskuze

Slovenské halušky

Připravují se z čerstvě vařených brambor, a proto jsou tak jemné a nadýchané. Žádná zátěž pro žaludek – a koncert pro chuťové pohárky!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

meda

6. 6. 2008 10:08
halušky

a kde mají vejce do těsta? to chtějí místo halušek mít kaši? chtěla bych vidět to nadšení kuchařky, která to podle tohoto "receptu" udělá, musí být vzteky bez sebe. Autoři by se měli nad sebou zamyslet anebo tuhle práci nedělat(Y)

0 0
možnosti

Michal

4. 6. 2008 10:33
Halušky v ČECHÁCH

Tak občania Čiech. Ak by ste takéto halušky dali na tanier SLOVÁKOVI, tak by ste dostali pekne po držke (medzi oči). Neserte sa do receptov, ktoré neviete ako sa robia. Iba zo seba robíte väčších debilov ako ste.RvRvRv

0 0
možnosti
JN

roedor

4. 6. 2008 10:47
Re: Halušky v ČECHÁCH

tak pravil debil nejvyšší.

0 0
možnosti

100% Slovenka

31. 5. 2008 19:37
Slovenské halušky

Tak takéto halušky som ešte nejedla a ani o nich nepočula.Práve som sa vrátila z MS vo varení a jedení halušiek v Tureckej. Urobte si tam výlet a všetko o našich haluškách sa tam naučíte. Majstrovstvá sveta bývajú každý rok-viď internet.

0 0
možnosti

Karel Mach

30. 5. 2008 8:24
Jsou to rakouske SPATTZLE

Toto co tu inzeruje jakasi panelakova kucharka,jsou rakouske SPATTZLE ,se syrovou(bryndzovou) omackou,a trochu polepsene sekanou bazalkou.Rakusaci ,i ti z Jizniho rakouska na svoje jidla nepouzivaji bazalku.Jenom pazitku.To chtela ta panelakova kucharka ty sve "Slovenske halusky"svetove a zdravotne vylepsit .Asi hodne navstevuje italske a jugoslavske pitzerie.

0 0
možnosti

Miky

30. 5. 2008 7:57
slovenské halušky????????

Tento recept nie je ani zďaleka na halušky a dokonca ani slovenské. Sú to skôr noky a nie halušky. So slovenskými haluškami to nemá nič spoločné. Maximálne bryndzu (nie brynzu), ale tá by nemala byť uvarená. Rv

0 0
možnosti
LT

Cechoslovak

28. 5. 2008 19:32
Tyhle halusky jsou velmi ceske a divne

Takto se prece nedelaji. Obcas neni dobre menit stare dobre zavedene recepty, prosim...

0 0
možnosti

hannah

28. 5. 2008 19:17
slovenské halušky???

Do pravých slovenských liptovských halušiek idú surové zemiaky,polohrubá múka,čerstvá bryndza,soľ a dozlatova upražená slaninka.A bryndza sa nepíše BRYNZA.

0 0
možnosti

28. 5. 2008 17:47
halušky?????

Tohle jídlo je možná dobré ale,halušky to nejsou .Toto podat prababičce na Slovensku za halušky tak mě žene z Michlovcú až do Holíča  a to jí bylo 100let.

0 0
možnosti

V

28. 5. 2008 15:42
bazalka?

a ja myslela, ze se halusky jedi se slaninou, brynzou a zelim.

asi jsem pozadu.

0 0
možnosti
KP

pohodarka

28. 5. 2008 14:28
nekdy ty ceske kuchticky vsechno zmatlaj

jojo, bud odsekavame z prkenka a tim padem jsou strapate az dost a nebo je propasirujeme pres cednik s velkymi oky a to jsou taky strapate, ale nikdy se z nich neuvali testo, ktere jde krajet a bazalku, dejme tomu, ale nedelejme z toho italii :) hlavne slaninu!!!

0 0
možnosti