Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Šťavnatý jahodový koláč

Nepřeslazený a plný chuti – zkrátka ideál! O to, aby bylo těsto krásně vláčné, se postará podmáslí, o křupavost oblíbená drobenka... A o vůni pochopitelně jahody.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Katu

:-)

Vcera jsem ho upekla a je moc dobry...vlastne uz musim rict byl :-)

0/0
4.6.2008 8:14

Ada

Ale ale

vzdyt to tam je. ood clankem! :-)

0/0
26.5.2008 16:12

hveru

zdroj

Recept, fotka, vše je z apetitu, nerozumím, proč není uvedený zdroj... I název je úplně stejný.

http://apetitonline.cz/recept/136/stavnaty_jahodovy_kolac.html

0/0
26.5.2008 15:42







mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.