Diskuze

Pekelná kocovina aneb na jaké nápoje si dát o dovolené pozor

Většina turistů navštěvujících exotické země tuhle ranní otázku zná: Jak můžu mít tak pekelnou kocovinu, když jsem vypil(a) jen pár skleniček?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

poslední.kelt

22. 4. 2008 20:46
Já...

Já nemusím pro špičku nikam jezdit. Já mívám bolení hlavy a citlivý žaludek po  10 pivech a několika fernetech každé sobotní ráno.

0 0
možnosti

Lanta2004

22. 4. 2008 19:47
Proboha,to jsou zase kecy

V Thajsku jsem pil jejich tradiční" Mekong whisky", v Laosu "Lao Lao" whisky, V indický Goa jsem pil pálenku z kešu oříšků "Feni" a podobně a nikdy jsem světe div se kocovinu neměl.Jak je to možný?Jednoduše - nejsem ožralej dobytek a vím kdy mám dost.Když už piju alkohol,tak jen na chut a s mírou;-)

0 0
možnosti
SS

stastu

22. 4. 2008 14:42
Nepit alkohol vubec?

...

0 0
možnosti

LJ

22. 4. 2008 13:27
Metan etan

Pokud si clovek cucne metanolu, da se to neutralizovat normalnim lihem.

0 0
možnosti

propan butan

22. 4. 2008 15:32
Re: Metan etan

anebo přímo vypíchnutím očí.

0 0
možnosti
AM

xDx

22. 4. 2008 12:24
Kafer

0 0
možnosti

MalyPivko

22. 4. 2008 12:09
kocovina

vazeni, pro otresnou kocovinu nemusi clovek do Thajska ;-D

0 0
možnosti

m

22. 4. 2008 13:48
Re: kocovina

taky pravda ;o))!

0 0
možnosti
EC

AKSAMIT

22. 4. 2008 11:56
No prave,

ja do sebe to kafe nemuzu dostat,neb mi je v te chvili z neho blivno........:-©

0 0
možnosti