Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bylinkové hody

Bylinky. Skvěle čarovat s nimi umí ve Středomoří. Inspirovali jsem se tam a připravili pro vás pět receptů, které se bez nich neobejdou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

toníček

bez fantazie

Nevím, jestli je vhodné k bylinkám , násilím přiřazovat určité typy jídel, vždyť přeci hodně záleží na chuti a na fantazii co s čím smícháte. Fantazie ženám asi zjevně chybí, podotýkám že nejsem šovinista, ženy obdivuji za mnoho věcí, ale rozhodně ne za vaření. A pokud nedokážete vysvětlit proč se zrovna Zweigeltrebe, když pominu, že jste paní Obermajerová nenapsalá ani jaké, hodí k jehněčímu na saturejce, tak opravdu si ty Vaše recepty nechejte doma. Kdoví, jestli jsou vůbec Vaše, jestli jste je někde neopsala Rv

0/0
23.4.2008 11:38

belgian chocolate

jehněčí se saturejkou a majoránkou?

jakpak jste na to, milostivá, přišla? to jste ty bylinky tahala z klobouku, padni komu padni?

0/0
13.4.2008 15:14







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.