Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nadýchané řízky

Jak na to, aby křehký, křupavý a zlatý obal skrýval i vláčné a šťavnaté maso? My vám to tajemství odhalíme!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Archivní Don Simón

redaktor

mi tajně sdělil, že příště bude návod na vodovou pochoutku z pet lahve.;-D

0/0
12.4.2008 17:35

řízek

 Časopis Apetit neřekl nic nového. Když budete chtít opravdu dobrý a křehký řízek, můžete ho den předem naklepat, naložit do oleje nebo mléka, druhý den usmažit , poklást máslem a dát na půl hodiny do trouby. Tož tak:-)

0/0
12.4.2008 9:17

vymrzovac

Panebože,to snad není pravda!!!!

....šťavnatej řízek z kejty,nesolí,nebalí v hladké mouce(Y)recept jak pro děcka na základce!  Naše babička dělala šťavnatý řízky vždycky z trochu prorostlýho masa,krkovice,kotlety atd.Kejta je suchá!!  A hezky pomaloučku. Druhá babička je po usmažení dávala ještě "dopéct" do trouby. já na to nemám čas,ale vždycky je solím a pepřím! Nebo pepř do vejce a do strouhanky. krásně zlatovej řízek dělala teta v hrnci plným oleje (to ještě nebyly friťáky).............příště nás naučte vařit brambory!!!Rv

0/0
11.4.2008 14:41

Re: Panebože,to snad není pravda!!!!

Dávat řízky do trouby je potřebaR^:-)

0/0
11.4.2008 19:05

shkenny

dalsi lekce

A v příští lekci si ukážeme, jak se maže máslo na chleba...

0/0
11.4.2008 12:37

_m-

Mno

asi dělám řízky špatně, ovšem ještě si nikdo nestěžoval¨. Narozdíl od autora ovšem

1) řízky solím

2) malinko česnekuju

3) obaluju v hladké mouce

0/0
11.4.2008 11:29

renča

SŮL!!

Ahojte! už jsem přišla na to, čím jsou tyhle řízky jiné - autor jaksi zapomněl maso osolit! nedávno jsem jedla neslaný řízky v hospě a byl to hnus fialovej!

0/0
11.4.2008 11:18

Ludánek Homolka

ty woe...

...to je opravdu naprosto prevratnej recept!!! ;-D

delam tak rizky asi poslednich 25 let... :-P

ucuravam smichy. si rikam, kolik ma "novinar" za takovyhle clanecek...

0/0
11.4.2008 11:12

paskudilek

a zítra se naučíme vařit čaj,

myslela jsem, že to budou řízky naruby, nebo něco podobného.

0/0
11.4.2008 9:54

Magda13

U nás obalujeme v hladké

takže v tom je ten zakopaný pes. Od teď už budou řízečky jedna báseň!

No, ne že by doteď nebyly...;-)

0/0
11.4.2008 9:51

xxx

fakt překvapení,

návod jak se smaží řízky, kriste...

0/0
11.4.2008 8:36

vincentka.citrus

Heuréka

Celý článek jsem velmi pozorně a s napětím pročetla a ... jupí ... už 20 let něco dělám dobře. Jo. ;-D 

0/0
11.4.2008 8:35

snicl

no totok?

toz ja cekal, ze se dovim nejakou specialitku. jakoze jak je udelat krupavejsi, stavnatejsi a proste lepcejsi a pritom je to recept " naklepeme, obalime, osmazime" (Y) ...a abych nezapomel "podavame" :-)

0/0
11.4.2008 8:16

Saša

To jako vážně???

A jak jinak by se ty řízky jako měly dělat? Teda teď se autor opravdu vytáhl(Y)

0/0
11.4.2008 7:52

fircon

...

...a zítra si řekneme, jak si ohřát párky... ;-DRv

0/0
11.4.2008 7:50

paskudilek

Re: ...

R^;-D;-D

0/0
11.4.2008 9:54

Ludánek Homolka

Re: ...

aby byly krasne zlatave a krupinkaly, jak maji... ;-D

0/0
11.4.2008 11:16

Adela

Co to je za clanek?

Copak nekdo neumi normalni rizky??? To uz idnes fakt nema o cem psat?

0/0
11.4.2008 2:13







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.