Diskuze

Nejskvělejší kuchaři radí: bůček a koprovka úplně jinak než v jídelně

Brzy se ukáže, zda jsou v Česku mezinárodně uznané výtečné restaurace. Poprvé v historii by mohl dostat místní podnik kuchařského Oscara − hvězdičku michelinského průvodce. Co radí domácím kuchařům šéfové nejlepších restaurací, které o hvězdičku usilují?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jorge

12. 8. 2008 12:02
Sherry ocet

Kde se da koupit v Praze Sherry ocet?

0 0
možnosti
MN

_m-

12. 8. 2008 13:44
Re: Sherry ocet

http://www.francouzskavina.cz/

 Vinaigre de vin de Xeres 500ml (ocet z sherry) 88,- Kč s DPH

 Vyrábí se kvašením nejlepšího Sherry, které se smí produkovat … jedné oblasti Španělska.

 

 

0 0
možnosti
MN

_m-

7. 3. 2008 9:19
Jo

kdyby v koprovce nebyl kopr, tak by mi nevadila ani ta školní hnuska......Ale kopr nesnáším.

0 0
možnosti

Valentýna

5. 3. 2008 22:00
koprovka

To bude asi tím, že ve školní jídelně autorova mládí těžko používali bažanta a čerstvý kopr. Ale dneska to ani v té školní jídelně není problém.:-)

0 0
možnosti

Sara13

5. 3. 2008 13:34
Velmi velmi složité

Tak takovou koprovku bych doma nedělala, protože bych u plotny musela stát celý den. Navíc je příprava dost složitá. To si na ní raději do té restaurace zajdu. ;-) Přitom ráda experimentuji a zkouším, ale tohle už je opravdu na moc dlouho a na to prostě s dětmi doma čas není....  ;-D

0 0
možnosti

dendrobata

5. 3. 2008 18:48
Re: Velmi velmi složité

asi tak,to uz bych se radeji piplala s jinym jidlem nez zrovna s koprovkou:-) a i tu kazdej doma uvari 1000xlepsi nez v jidelne

0 0
možnosti